Ziare.com

Reteta unui interviu de angajare perfect

Marti, 12 August 2014, ora 19:56

   

Reteta unui interviu de angajare perfect
Cu totii ne dorim job-ul perfect, bine platit, suficient de atragator din punct de vedere al satisfactiei emotionale si sigur. Insa pentru a avea unul este imperios necesar sa trecem cu brio de etapa interviurilor, ne sfatuieste Alina Negrea, consultant HR, la Adecco Romania.

Ce avem de facut in acest sens? Sa intelegem demersul pas cu pas si sa fim atenti la lucrurile de mai jos.

Diferenta agentie-angajator in abordarea procesului de recrutare

Recrutarea printr-o agentie de recrutare poate fi diferita de cea facuta direct de angajator in variate grade si nuante, in functie de cat de extins este procesul la angajator, care ii sunt resursele incepand de la oameni si timp pana la bugetul alocat.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Perceptia candidatilor referitor la agentia de recrutare este de multe ori cea a "inca unui filtru" de trecut in discutia cu angajatorul, o perceptie mai putin fericita care poate impiedica candidatul sa beneficieze complet de suportul pe care il poate primi la randul sau, in cadrul unui proces de recrutare. Pentru candidat, consultantii pot si ar trebui sa actioneze ca si consultantii lor de cariera.

Citeste mai multe despre Reteta unui interviu de angajare perfect pe Business24.ro

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2401 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor