Reteta unui interviu de angajare perfect

Marti, 12 August 2014, ora 19:56
3834 citiri
Reteta unui interviu de angajare perfect

Cu totii ne dorim job-ul perfect, bine platit, suficient de atragator din punct de vedere al satisfactiei emotionale si sigur. Insa pentru a avea unul este imperios necesar sa trecem cu brio de etapa interviurilor, ne sfatuieste Alina Negrea, consultant HR, la Adecco Romania.

Ce avem de facut in acest sens? Sa intelegem demersul pas cu pas si sa fim atenti la lucrurile de mai jos.

Diferenta agentie-angajator in abordarea procesului de recrutare

Recrutarea printr-o agentie de recrutare poate fi diferita de cea facuta direct de angajator in variate grade si nuante, in functie de cat de extins este procesul la angajator, care ii sunt resursele incepand de la oameni si timp pana la bugetul alocat.

Perceptia candidatilor referitor la agentia de recrutare este de multe ori cea a "inca unui filtru" de trecut in discutia cu angajatorul, o perceptie mai putin fericita care poate impiedica candidatul sa beneficieze complet de suportul pe care il poate primi la randul sau, in cadrul unui proces de recrutare. Pentru candidat, consultantii pot si ar trebui sa actioneze ca si consultantii lor de cariera.

Citeste mai multe despre Reteta unui interviu de angajare perfect pe Business24.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#sfaturi interviu angajare, #pregatire interviu angajare, #intrebari interviu angajare , #interviu