Joburi in constructii in tara si strainatate - vezi salariile oferite

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 07:32
6581 citiri
Joburi in constructii in tara si strainatate - vezi salariile oferite
Foto: Arhiva

Domeniul constructiilor a fost unul din motoarele de crestere economica din Romania, in 2011, iar, in acest an, pe fondul intensificarii lucrarilor in domeniul infrastructurii, locurile de munca pe acest segment abunda.

De exemplu, Group Alproplast cauta un inginer mecanic proiectare, care sa aiba cunostinte bune de ACAD si MS Office. Compania este specializata in fabricarea si montajul de constructii din aluminiu si sticla, iar responsabilitatile includ ofertarea tehnico-economica, executia, urmarirea productiei si asigurarea calitatii.

Daca sunteti cunoscator al limbii engleze, aveti abilitati de comunicare si cunostinte temeinice si dovedite despre sisteme de inginerie mecanica, puteti obtine un post de inginer mecanic senior, oferit de Von Consulting, in numele unei companii multinationale de constructii.

Persoana aleasa va avea drept responsabilitati mentinerea legaturii cu subcontractorii, revizuirea desenelor tehnice si specificatiilor, acceptarea sau respingerea proiectelor, precum si reprezentarea companiei in intalnirile oficiale legate de proiecte.

In Campina, compania Emon Electric este in cautarea unui inginer pregatirea lucrarilor si urmarirea productiei, cu studii superioare in inginerie electrotehnica, electroenergetica (cu masterat). Se cer si foarte bune abilitati de lucru cu programele Autocad, Microsoft Project, SAP si alte softuri dedicate intocmirii documentatiei tehnice, precum si cunoasterea foarte buna a limbii engleze sau germane sau alte limbi de circulatie internationala. Nu in ultimul rand, candidatii trebuie sa aiba permis de conducere categoria B.

Inginerii in constructii civile pot aplica pentru un post in cadrul companiei Managementul Proiectelor Electrice, daca au experienta de cinci ani in executie si cunostinte avansate de limba engleza.

Postul implica analizarea si coordonarea resurselor si activitatilor in vederea executarii lucrarilor, identificarea si implementarea proceselor si procedurilor pentru echipele pe care le coordoneaza, verificarea respectarii cerintelor de calitate in constructii si verificarea respectarii normelor de calitate a materialelor utilizate.

Sudometal, din Braila, doreste sa angajeze un inginer proiectant, absolvent al unei facultati mecanice sau tehnice de stat, care sa aiba cunostinte avansate de Autocad 2D/3D, Solid Works si Office, limba engleza si sa mai fi fost implicat in proiecte similare. Jobul consta in executarea de lucrari de proiectare conceptuala pentru constructii metalice (scari, balustrade, garduri si porti, copertine) si mobilier metalic.

Locurile de munca in constructii pot fi gasite usor si in strainatate, atat in Uniunea Europeana, cat si in afara sa.

De exemplu, in Belgia se cauta 35 de sudori autogen si argon pentru instalatii, pentru reconditionarea instalatiilor in scoli, gradinite si apartamente. Salariul se incadreaza intre 1.200 - 1.800 de euro, iar cazarea este asigurata de angajator. Pentru a candida, trebuie sa aveti experienta in domeniu de minim 3 ani, sa cunoasteti limbile engleza si franceza, in timp ce detinerea unui permis de conducerea categoria B reprezinta un avantaj.

In Dubai, puteti castiga intre 1.800 si 2.000 de dolari pe luna drept ingineri instalatori, sarcinile de serviciu incluzand coordonarea lucrarilor din santier, pregatirea documentatiilor de licitatie si participarea la negocieri si intocmirea de specificatii tehnice pentru echipamente, printre altele.

Ca muncitori puteti castiga intre 2.000 si 2.200 de dolari pe luna in Israel, fiind disponibile 100 astfel de posturi. Contractele se semneaza pe o perioada de cinci ani, iar compania asigura cazarea (in baraci langa santier) si trei mese pe zi. Avantajul este ca va exista un coordonator de echipa vorbitor de limba romana, prin urmare nu trebuie sa cunoasteti o limba de circulatie internationala.

Trebuie sa luati in calcul, totusi, ca obtinerea vizei, semnarea contractului si biletul de avion va costa 4.000 de euro.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#angajari constructii Romania, #angajari constructii strainatate, #joburi constructii , #locuri de munca constructii