Si danezii ne acuza ca le luam locurile de munca: Romanii accepta salarii de 4 ori mai mici
Locuri de munca / locuri de munca Danemarca
Soferii romani de tiruri au mare succes in Danemarca, avand in vedere ca sunt angajati pe salarii de patru ori mai mici decat cele cerute de nativi. Un danez vrea 45.000 de coroane daneze (cam 6.000 de euro) pentru aceasta slujba, in timp ce romanul accepta si 10.000 de coroane (adica 1.300 de euro), se arata intr-un reportaj realizat de ...
Locuri de munca pentru romani in Olanda, Danemarca, Suedia si Finlanda
Vineri, 16 Iulie 2010, ora 14:53 - Locuri de munca pentru romani in Olanda, Danemarca, Suedia si Finlanda
Locuri de munca / locuri de munca Danemarca
Romanii care vor sa emigreze pot opta pentru Olanda, Danemarca, Suedia, Finlanda sau Islanda deoarece acolo sunt cele mai multe oferte de locuri de munca, potrivit site-urilor de recrutare. Pe...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei locuri de munca Danemarca . Această zonă va concentra articolele categoriei Locuri de munca din Ziare.Com care au subiectul principal: locuri de munca Danemarca.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - locuri de munca Danemarca, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Locuri de munca , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.