Cauti un loc de munca? Octombrie este luna angajarilor

Marti, 23 Septembrie 2014, ora 14:08
3567 citiri
Cauti un loc de munca? Octombrie este luna angajarilor

Incepand cu primavara acestui an, targul Angajatori de TOP s-a extins la nivel national, fiind prezent in Bucuresti, Timisoara si Iasi.

Cele 3 evenimente au reunit peste 160 de angajatori, companii multinationale si angajatori locali, care au oferit peste 5.000 de oportunitati de cariera. Proiectul continua in aceasta toamna cu 4 editii: 3 evenimente fizice si o editie virtuala.

Incepand de marti, lista companiilor participante si detalii despre Angajatori de TOP sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

Toate cele 3 editii fizice Angajatori de TOP din aceasta toamna vor avea loc in luna octombrie. Toamna este o perioada in care companiile au un focus puternic pe recrutare, iar planurile de angajare sunt in crestere.

Prin intermediul celor 3 editii fizice si a unei editii virtuale, Angajatori de TOP reuneste peste 160 de companii multinationale si 110.000 de profesionisti si studenti care sunt in cautarea unui job.

Program

  • Angajatori de TOP BUCURESTI, 17-18 octombrie, Sala Palatului
  • Angajatori de TOP IASI, 24-25 octombrie, Atriumul Palas Mall
  • Angajatori de TOP TIMISOARA, 31 octombrie - 1 noiembrie, C.R.A.F.T.
  • Angajatori de TOP Virtual, 3-16 noiembrie, Hipo.ro

Potrivit studiului "Cei mai doriti angajatori" realizat de Brainspotting in luna iunie 2014, participarea la evenimente ce presupun interactiune directa cu potentialii angajatori este din ce in ce mai apreciata.

Odata cu mutarea proceselor de recrutare in mediul online observam o crestere a interesului din partea candidatilor pentru evenimentele fizice, unde pot intalni reprezentanti din companie. Acestea sunt preferate in proportie de 63% de catre cei care sunt in cautarea unui job.

Evenimentele pentru care opteaza cei mai multi dintre candidati sunt: targurile de cariera, evenimentele de tip open days si prezentarile de companie.

Editia cu numarul 17 Angajatori de TOP Bucuresti va avea loc pe 17-18 octombrie la Sala Palatului si isi propune sa reuneasca peste 100 de companii mari care au deschise oportunitati de cariera atat pentru persoanele cu experienta, dar si pentru juniori si studenti.

La editia din primavara a evenimentului, 49% dintre cei care au fost prezenti au fost persoane cu pana la 1 an de experienta, 30% candidati cu 1-5 ani experienta, iar 21% vizitatori cu peste 5 ani experienta.

Editia din acest an Angajatori de TOP Iasi isi propune sa reuneasca peste 1.000 de oportunitati de cariera si 5.000 de vizitatori. Dupa succesul editiei din primavara, Angajatori de TOP va fi prezent in Iasi cu editia cu numarul 4 prin care faciliteaza intalnirea dintre companii si candidatii care vor sa se angajeaze. In cadrul evenimentului din aceasta toamna, vizitatorii evenimentului vor putea aplica atat pentru pozitii entry level, mid level sau senior cat si pentru programe de internship.

Angajatori de TOP a fost prezent in Timisoara pentru prima data in anul 2008, iar editia din aceasta toamna este cea cu numarul 5. Editia locala din Timisoara va reuni companii multinationale, dar si angajatori locali care au planuri de recrutare pentru aceasta toamna.

Participarea la un astfel de proiect este o modalitate prin care candidatii pot sustine un scurt interviu cu potentiali angajatori. In urma unui sondaj realizat in randul vizitatorilor, a reiesit ca motivele pentru care participa la evenimentele Angajatori de TOP sunt: diversitatea oportunitatilor de cariera, companiile confirmate, calitatea workshop-urilor si posibilitatea de interactiune cu reprezentanti HR prezenti la eveniment.

Dupa cele 3 editii fizice ale targului de joburi Angajatori de TOP, recrutarile vor continua prin editia virtuala, din perioada 3-16 noiembrie. Evenimentul virtual va avea loc pe Hipo.ro si va permite accesul candidatilor la nivel national sau celor care locuiesc in alte tari si doresc sa se intoarca in Romania.

In privinta oportunitatilor de cariera, suntem in etapa de inregistrare a companilor care doresc sa fie prezente la cele 4 editii Angajatori de TOP din aceasta toamna. Pana in acest moment, companiile confirmate reprezinta domenii precum: IT, telecom, outsourcing, financiar-bancar, retail, FMCG, inginerie.

Cateva dintre companiile care au confirmat prezenta la evenimentele Angajatori de TOP din aceasta toamna sunt: Renault Romania, Vodafone, Telekom Romania, Bitdefender, HP, Oracle, Raiffeisen Bank, Dell, Ericsson, BRD - Groupe Societe Generale, Deutsche Bank, British American Tobacco, CGS, IBM, Genpact, Accenture, ING Asigurari de Viata, Microsoft, Yazaki Component Technology, RapidSolution Software, Infobest, Frontier Silicon, Alcatel-Lucent, Continental, Atos IT Solutions and Services, SCC Services, Thales Systems.

Incepand de marti, lista angajatorilor si detalii despre evenimentele Angajatori de TOP sunt disponibile pe Hipo.ro, iar companiile care doresc sa participe la eveniment se pot inscrie la adresa angajatori@catalyst.ro.

Quarterly Report - Editia 4

Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Zvonurile despre noile modele Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra și Z Fold 6 FE au circulat de ceva vreme, iar acum a apărut informația despre o posibilă variantă suplimentară, denumită Samsung...
Spotify renunță complet la Car Thing, dispozitivul pentru mașini
Spotify renunță complet la Car Thing, dispozitivul pentru mașini
Spotify a decis să înceteze definitiv producția și suportul pentru Car Thing, playerul muzical pentru mașini, la mai puțin de un an de la lansarea sa. Utilizatorii au început să primească...
#angajatori top targ munca, #targ locuri munca Bucuresti, #targ locuri munca Iasi, #targ locuri munca Timisoara, #targ virtual locuri munca , #locuri de munca disponibile
Comentarii