Devino partener în rețeaua Floria.ro și primești comenzi pentru livrare de buchete în zona ta

Comunicat de presa
Luni, 30 August 2021, ora 15:12
9123 citiri
Devino partener în rețeaua Floria.ro și primești comenzi pentru livrare de buchete în zona ta
partener Floria FOTO: floria.ro

Pandemia și criza economică care a urmat au pus cu siguranță presiune pe multe business-uri, punându-le la încercare atât resursele financiare cât și creativitatea. Reinventarea și reorganizarea activității rămân atribute esențiale pentru depășirea acestei perioade.

Iar dacă vorbim despre afaceri dintr-o industrie puternic afectată, cum este cea floristică, pentru ca business-ul să devină din nou eficient, este nevoie de eforturi considerabile. Așteptările cliențior s-au schimbat ireversibil, iar mutarea interacțiunii în online sunt piedici majore pentru numeroase florării. În cazul unei florării, specificul și perisabilitatea produselor, alături de provocările digitale îngreunează tranziția acestora de la offline la online, tranziție care însă devine esențială în era pandemică și post-pandemică.

Achizițiile online, confortul și comoditatea devin ce în ce mai importante pentru consumator, schimbarea comportamentului acestuia fiind accelerat exponențial de contextul pandemic. Clienții au devenit mult mai exigenți, așteptările lor sunt ridicate și, indiferent că vorbim despre produse alimentare, jucării, cărți sau flori, ei își doresc calitate, rapiditate, diversitate. Pentru consumatori a devenit foarte important să aibă de unde alege și să aibă, totodată, garanția calității.

Revenind la industria floristică, pentru a rămâne relevante pe piață, florăriile trebuie să anticipeze noul comportament al consumatorului, astfel încât să poată trece prin situația actuală, adaptând modelul de business la cerințele acestora. Iar online devine cel mai simplu pentru clienți, chiar și când vor să ofere flori cadou.

În acest context, Floria.ro, cea mai mare florărie online, vine în sprijinul florăriilor locale, oferindu-le oportunitatea de a deveni parteneri, într-o rețea ce acoperă toată țară. Livrarea de buchete și aranjamente cu design original devine astfel posibilă în toate colțurile țării, florăriile locale având posibilitatea de a primi comenzi pentru livrare de buchete în zona în care operează, fără a investi, însă într-o platformă online performantă. Partenerii Floria beneficiază de experiența și know-how-ul acumulate în cei 11 ani de online, de infrastructura online completă și comenzi de buchete de flori online cu livrare, preluate prin platforma Floria.ro.

Momentan, Floria.ro livrează, prin intermediul celor 140 de parteneri, în toată țara, în maxim 2 ore de la primirea comenzii. Întreaga rețea de parteneri Floria, aici.

Eveniment Quarterly Report

Românii cumpără on-line haine, pantofi și mâncare de la restaurant. La ce produse și servicii suntem ultimii în UE
Românii cumpără on-line haine, pantofi și mâncare de la restaurant. La ce produse și servicii suntem ultimii în UE
Românii au preferat să plătească pe internet în 2022 preponderent pentru haine, pantofi și accesorii, fiind peste media europeană și în privința plăților on-line pentru livrări de la...
O fabrică de armament din Ardeal investește în creșterea producției de muniție la standarde NATO. Licitație internațională la UM Cugir
O fabrică de armament din Ardeal investește în creșterea producției de muniție la standarde NATO. Licitație internațională la UM Cugir
Una dintre societățile importante din România, care produc armament și muniție la standarde NATO, își modernizează linia de producție. Uzina Mecanică Cugir cumpără o „mașină de...
#floria, #livrare flori, #livrator, #partener floria , #locuri de munca disponibile