Peste 600 de joburi pentru studenti si absolventi

Miercuri, 02 Iulie 2014, ora 14:01
1858 citiri
Peste 600 de joburi pentru studenti si absolventi

In perioada 17 iunie - 15 august 2014 va avea loc Targul virtual Hipo.ro pentru absolventi, adresat studentilor si masteranzilor care isi finalizeaza studiile in aceasta vara.

Evenimentul ofera celor din promotia 2014 de la ciclul de licenta si masterat din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara, dar si altor absolventi si tineri profesionisti din tara, posibilitatea sa se angajeze in aceasta vara.

Aflat la cea de-a 8 editie, targul reuneste 27 companii care isi desfasoara activitatea in domenii precum: financiar - bancar, IT, inginerie, telecomunicatii, retail, FMCG si consultanta. Cei care acceseaza platforma online a evenimentului pot aplica la peste 600 de joburi entry-level, dar si pentru programe de internship si stagii de practica, un numar dublu al oportunitatilor de cariera, comparativ cu editia 2013 a proiectului.

Pentru pozitiile deschise, angajatorii cauta absolventi care detin cunostinte tehnice sau au profil economic, care sunt motivati pentru evolutie profesionala pe termen lung, detin cunostiinte de limbi straine si au rezultatele academice bune, s-au implicat in activitati extracurriculare, proiecte ale ONG-urilor sau proiecte internationale.

Candidatii pot aplica indiferent de orasul in care locuiesc, iar prin intermediul solutiei de chat au sansa sa interactioneze cu reprezentantii companiilor participante primind raspuns in timp real. Cei care sunt interesati sa participe la Targul virtual Hipo.ro pentru absolventi trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe portalul de cariera www.hipo.ro. Dupa logarea pe www.hipo.ro pot accesa platforma evenimentului si pot aplica la oportunitatile de cariera oferite de angajatori din toata tara.

Printre companiile participante amintim: Asseco South Eastern Europe Romania, BCR, EURO TRADE SECURITIES, Genpact, IBM, KPMG Romania, Libra Internet Bank, ProCredit Bank, AMIQ Consulting, AT&T, BeeNear, Brainspotting, Camline, Deloitte, Host Europe Group, Lidl Romania, Optaros, ORTEC Central & Eastern Europe, Philip Morris Romania, Rewe Romania - Penny Market, ROUTE 66, ThinSlices, TRW Airbag Systems, Xerox, Zentiva.

Oportunitatile de cariera vor fi actualizate constant pana pe 15 august 2014. Mai multe detalii despre Targul Virtual Hipo.ro pentru absolventi sunt disponibile in sectiunea special creata pe www.hipo.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
Google a extins accesul la funcția Magic Editor. Ce dispozitive o pot accesa
Google a extins accesul la funcția Magic Editor, inițial disponibilă exclusiv pe telefoanele Pixel 8, la întreaga serie Galaxy S24 și alte dispozitive Android. Mișcarea demonstrează...
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Samsung Galaxy S24 FE: smartphone-ul de buget al companiei. Cu ce specificații vine
Conform informațiilor recente venite din rândul furnizorilor de componente, Samsung are în plan să grăbească lansarea noului model Galaxy S24 FE. Mișcarea vine în urma performanței...
#locuri munca studenti, #targ locuri munca studenti , #locuri de munca disponibile