Aproape 10.000 de locuri de munca vacante la nivel national

Vineri, 23 Iulie 2010, ora 17:34
865 citiri
Aproape 10.000 de locuri de munca vacante la nivel national
Foto: ronduldesibiu.ro

Aproape 10.000 de locuri de munca sunt puse la dispozitia celor interesati in saptamana 22-29 iulie 2010 de catre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Cele mai multe locuri de munca vacante sunt in municipiul Bucuresti 557, Iasi 496, Hunedoara 486, Cluj 473, Neamt 471, Prahova 456 si Sibiu 432, se arata intr-un comunicat presei vineri de ANOFM, dar si in celelalte judete cei dornici sa isi gaseasca un loc de munca isi pot incerca norocul.

La nivel national, pentru persoanele cu studii superioare, sunt oferite 395 locuri de munca.

Astfel, oferta de locuri de munca pentru ingineri si subingineri, este de 139 de locuri de munca, respectiv: (inginer mecanic 20, inginer constructii civile, industriale si agricole 16, inginer industrie alimentara 7, inginer productie 5, inginer electroenergetica 4, inginer chimist 3, inginer instalatii pentru constructii 2 locuri de munca, etc.), contabil 22, consilier financiar-bancar 15, asistent medical generalist 13, juristconsult 7, consilier juridic 6, auditor in domeniul calitatii 4, medic veterinar 3, sef serviciu si asimilati 2 locuri de munca etc.

Pentru studii medii si profesionale, ANOFM ofera 9.430 locuri de munca. Principalele ocupatii pentru care sunt oferite locuri de munca sunt: confectioner-asamblor articole din textile 1.548, muncitor necalificat in industria confectiilor 565, operator confectioner industria imbracaminte-tesaturi, tricotaje, materiale sintetice 514 sau muncitor necalificat la amblarea, montarea pieselor 510.

De asemenea, mai sunt oferite locuri de munca si pentru numeroase alte ocupatii, precum: lucrator comercial 97, tamplar universal 91, agent vanzari 87, operator masini unelte semiautomate si automate 81, bucatar 71, manipulant marfuri 67, paznic 63, muncitor necalificat la intretinere drumuri, sosele, poduri, baraje 54, croitor 43, mecanic auto 33, secretara 25, patiser 21, frezor universal 17, tapiter 14, telefonist 10, izolator termic 8, vopsitor auto 6, muncitor necalificat in silvicultura 4, alpinist utilitar 2 locuri de munca, etc.

Oferta de locuri de munca este diversificata, se mai arata in comunicatul citat, iar persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca sau pot accesa adresa de Internet anofm.ro, unde se gasesc locurile de munca vacante oferite in fiecare judet, pe meserii, precum si persoanele de contact carora le pot solicita informatii suplimentare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#locuri munca vacante iulie, #locuri munca vacante 2010, #locuri munca ANOFM , #locuri de munca vacante