Aproape 9.000 de locuri de munca vacante la nivel national

Joi, 09 August 2012, ora 18:57
1534 citiri
Aproape 9.000 de locuri de munca vacante la nivel national
Foto: Arhiva

Aproape 9.000 de locuri de munca vacante la nivel national sunt inregistrate in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), in perioada 9-15 august 2012, informeaza reprezentantii Agentiei.

Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in fiecare judet, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 833 locuri de munca pentru specializarile de ingineri si subingineri, programatori, asistenti medicali generalisti, consilieri vanzari, asigurari, consultanti in informatica, consilieri financiari sau bancari.

Persoanele cu studii medii, profesionale si lucratorii necalificati pot accesa 7.881 locuri de munca cu specificul de confectioner, asamblor articole din textile, muncitor necalificat in industria confectiilor, operator confectioner industrial imbracaminte, sofer autocamion sau masina de mare tonaj, vanzator, agent de securitate, lucrator comercial, lucrator bucatarie, dulgher sau ospatar, informeaza ANOFM.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau de resedinta sau pot accesa adresa de internet http://lmv.anofm.ro/index_lmv.php, unde pot vizualiza locurile de munca vacante oferite in fiecare judet, pe meserii, precum si persoanele de contact carora le pot solicita informatii suplimentare.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#locuri munca vacante, #ANOFM locuri munca, #angajari someri , #locuri de munca vacante