Mii de oportunitati de cariera la Angajatori de TOP

Marti, 30 Septembrie 2014, ora 16:35
3288 citiri
Mii de oportunitati de cariera la Angajatori de TOP

Editia din aceasta toamna Angajatori de TOP Bucuresti va avea loc in perioada 17-18 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti si va reuni peste 100 de angajatori.

Companiile prezente la aceasta editie sunt companii multinationale si companii mari romanesti cu importante planuri de recrutare, oferind posibilitatea de angajare atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor. Lista completa a firmelor participante poate fi accesata pe site-ul evenimentului.

Participarea la Angajatori de TOP ii ajuta pe vizitatori sa primeasca raspunsuri la intrebarile pe care nu le pot obtine online, informatii utile despre cum poate evolua cariera lor in cadrul companiei. Pentru cei care nu isi cauta activ un loc de munca, prezenta pe 17-18 octombrie poate fi o buna modalitate prin care sa inteleaga evolutia pietei fortei de munca in acest moment.

Pentru cele peste 3.400 de pozitii deschise, vizitatorii evenimentului pot aplica cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe Hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar.

In functie de numarul oportunitatilor de cariera deschise de cele 100 de companii, pana in acest moment, domeniile cel mai bine reprezentate sunt:

  • IT - 30%
  • Outsourcing - 19%
  • Inginerie - 10%
  • Financiar-bancar - 9%
  • Retail - 9%
  • Consultanta - 6%
  • FMCG - 4%
  • Telecom - 4%
  • Turism - 4%
  • Farma/Logistica/Educational - 3%

Noutatea editiei cu numarul 17 Angajatori de TOP Bucuresti consta in posibilitatea oferita vizitatorilor sa sustina un interviu video. Asadar, toamna aceasta vizitatorii prezenti la eveniment vor avea sansa sa sustina un interviu video care ii va ajuta sa obtina jobul dorit.

Cum se intampla interviurile video? Compania discuta la stand cu un candidat pe care vrea sa il intervieveze si il redirectioneaza catre standul Video Recruit din cadrul Angajatori de TOP. La standul Video Recruit, candidatul mentioneaza numele companiei si inregistreaza interviul pe loc sau primeste un link pe care il poate folosi ulterior pentru inregistrare. Interviul video contine 5 intrebari standard sau personalizate de fiecare companie, iar dupa sustinerea interviului, compania primeste video-ul inregistrat.

Cateva exemple de companii care au confirmat participarea la editia din aceasta toamna Angajatori de TOP Bucuresti sunt: Renault Romania, Vodafone, Telekom Romania, Bitdefender, HP, Oracle, Raiffeisen Bank, Dell, Ericsson, BRD - Groupe Societe Generale, Deutsche Bank Technology Center, British American Tobacco, Computer Generated Solutions, IBM, Genpact, Accenture, ING Asigurari de Viata, Microsoft, Thales Systems, P&G, eMAG, Avira, Stefanini Romania, Ubisoft, Luxoft, Carrefour, Xerox, BCR, Teamnet International, McDonald's Romania, ProCredit Bank, Temenos Romania, TELUS International Europe, WNS Romania, SNC Lavalin, Wipro, Misys, Amoma, Groupama Asigurari, BearingPoint Romania, Unicredit Business Integrated Solutions, Cameron Romania.

Mai multe detalii despre companiile prezente la Angajatori de TOP, joburile deschise si workshop-urile de cariera, pot fi accesate pe site-ul evenimentului.

Prezenta la eveniment este gratuita in ambele zile, vineri 17 octombrie, in intervalul 10:00 - 17:00 si sambata 18 octombrie, in intervalul 10:00 - 17:00, la Sala Palatului.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#oportunitati cariera targ joburi, #targ angajatori top Bucuresti, #locuri de munca targ Bucuresti , #locuri de munca vacante
Comentarii