Ce trebuie sa stii ca sa lucrezi la Disneyland, in Paris

Sambata, 12 Februarie 2011, ora 10:15
4826 citiri
Ce trebuie sa stii ca sa lucrezi la Disneyland, in Paris
Foto: Arhiva

Sute de romani s-au interesat pe Internet de conditiile de angajare la Disneyland din Paris imediat dupa ce parcul de distractii a anuntat ca angajeaza 3.000 de persoane.

Elisabetta Marigliano, senior corporate communication in cadrul companiei Disney, a precizat ca majoritatea contractelor pe care le ofera sunt pe termen scurt, intre doua si cel mult sapte luni, informeaza Capital.

Totusi, organizatia are in vedere si ocuparea unor pozitii permanente, la care pot spera si candidatii romani, "in cazul in care dovedesc ca au aptitudinile necesare".

"Cautam oameni dispusi sa lucreze in Franta. Prin urmare, salariul si conditiile de trai vor fi cele din Franta. Nu am selectat tarile in functie de standardul de viata, ci ne-am orientat dupa locurile unde credem ca vom gasi oameni care sa vorbeasca foarte bine limba franceza sau unde exista potential pentru industria ospitaliera", a declarat Elisabetta Marigliano.

Sesiunea de recrutari din Bucuresti va avea loc in 23 martie. Posturile disponibile sunt pentru casieri, menajere, responsabili cu siguranta vizitatorilor si, in cel mai bun caz, barmani si receptioneri. Exista totusi si cateva posturi pentru care se cer studii superioare.

Singurul dezavantaj este programul flexibil, angajatul fiind adesea obligat sa ajunga la serviciu la 7 dimineata si sa plece la miezul noptii.

In prezent, la Disneyland lucreaza 14.000 de oameni, iar 10 dintre ei sunt romani. Cel mai cunoscut este Vasile Sirli, directorul muzical al parcului de distractii. S-a angajat la Disneyland in 1990, in ideea de a ramane acolo maximum doi ani.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#Disneyland angajeaza, #Disneyland angajari, #Disneyland oferte munca, #locuri munca Franta , #locuri munca Franta
Comentarii
Poza dindina
dindina
rank 5
Au milioane de tineret fara servici, de ce le trebuie lor romani, nu este greu de ghicit!