Au inceput recrutarile pentru joburi sezoniere. Vezi unde poti lucra si cat poti castiga

Miercuri, 13 Martie 2013, ora 07:15
5876 citiri
Au inceput recrutarile pentru joburi sezoniere. Vezi unde poti lucra si cat poti castiga
Foto: Arhiva

Agentiile de recrutare au inceput deja procesul de angajare pentru posturile disponibile in perioada verii, cele mai multe oferte fiind pentru Grecia si Cipru.

Printre avantajele unui astfel de program se numara faptul ca, la sfarsitul cursurilor de calificare, oferite de majoritatea firmelor in mod gratuit, primiti o diploma recunoscuta international in domeniul ales.

Compania Work Experience cauta tineri cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani, pentru contracte pe o perioada de 6 luni, in statiuni aflate la Marea Egee. Joburile sunt in hoteluri de cinci stele, restaurante, terase si pe plajele statiunilor.

Pentru a aplica la aceste posturi nu este obligatoriu sa fiti student si nici sa aveti calificare, desi acest lucru s-ar considera un avantaj. In schimb, trebuie sa cunoasteti limba engleza cel putin la nivel conversational.

Potrivit anuntului de recrutare, salariul incepe de la 500 de euro pe luna, fiind asigurate gratuit cazarea si trei mese pe zi, in timp ce programul de lucru este de 8 - 10 ore/zi. De asemenea, in prealabil, compania ofera training gratuit.

Eurolife Consulting angajeaza nu mai putin de 500 de persoane drept animatori in hoteluri, animator pentru copii, cantareti, dansatori, instructori de fitness, gimnatisca sau aqua gym, printre altele, in hoteluri de 4 si 5 stele din Grecia si Cipru. Contractele au o perioada de minimum trei luni si maximum 12 luni.

Animatorii au rolul de a distra turistii, prin diferite activitati sau prin organizarea unor jocuri, precum darts, carti, polo, sport in apa, volei etc. Se va lucra in echipe de 6 - 7 animatori la un hotel, condusi de un lider de echipa, iar compania asigura training timp de o saptamana. Programul de munca va fi de 8 - 9 ore pe zi, 6 zile/saptamana.

Salariul oferit este de 550 - 650 de euro pe luna, avand masa si cazarea gratuite. Daca veti lucra in Grecia, vi se ofera si biletul de intoarcere gratuit, in limita a 200 de euro, iar, daca veti opta pentru Cipru, veti primi un bonus de 200 de euro la sfarsitul contractului.

Tot pentru Grecia si Cipru recruteaza si firma ICEPWorld Romania, insa, de aceasta data, trebuie neaparat sa fiti elevi sau studenti, tot cu varste intre 18 si 30 de ani.

Joburile respective sunt de ospatar, barman, asistent receptie, ajutor bucatar, camerista sau personal curatenie, receptioner Spa, animator, mentenanta hotel, gradinarit, salvamar etc. Trebuie, de asemenea, sa cunoasteti limba engleza la nivel conversational, iar cunoasterea unei alte limbe straine (franceza, germana, rusa, italiana sau greaca) reprezinta un avantaj. Contractul se desfasoara in perioada aprilie - iunie, cu posibilitatea de prelungire la 8 luni.

Salariul este de 400 - 600 de euro pe luna, iar cazarea si masa sunt asigurate gratuit, precum si cursurile de calificare.

In perioada mai - octombrie puteti lucra drept barman, ospatar, personal de bucatarie, bucatar, camerista, receptioner sau animator in diferite orase din Grecia, prin intermediul firmei Diarund-Net.

Pentru a putea aplica trebuie sa aveti cel putin 18 ani si sa cunoasteti limba engleza (o a doua limba straina constituie un avantaj). Salariul se incadreaza intre 400 si 700 de euro pe luna (masa si cazare gratuit), iar firma percepe o taxa de plasament in valoare de 220 de euro, care se plateste in doua rate.

Locuri de munca similare se gasesc si in tari care nu sunt destinatii turistice traditionale in timpul verii. De exemplu, Banca de Joburi cauta personal pentru hoteluri si restaurante din Austria, pentru contracte de 6 luni.

Spre deosebire de ofertele anterioare, aici este nevoie de experienta pe o pozitie similara de cel putin trei ani, cunoasterea limbii engleze la nivel mediu si a limbii germane la nivel avansat.

Pachetul salarial este de 900 de euro pe luna, cazarea si mesele fiind oferite gratuit. De asemenea, angajatorul plateste asigurarile sociale.

Pentru aplicare si procesarea dosarului trebuie sa platiti 300 de lei, iar comisionul de mediere este de 360 de euro, acesta platindu-se la incheierea contractului. Nu in ultimul rand, trebuie sa va asigurati biletul de avion.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple a informat utilizatori din aproape 100 de țări că sunt urmăriți personal prin spyware înaintea alegerilor din acest an
Apple a informat utilizatori din aproape 100 de țări că sunt urmăriți personal prin spyware înaintea alegerilor din acest an
Compania Apple a informat utilizatori de iPhone din zeci de țări cu privire la faptul că ar putea fi ținta unor „atacuri spyware mercenare”. Scopul acestora ar fi de a compromite siguranța...
Rata anuală a inflației, în scădere, la 6.6% – TradeVille
Rata anuală a inflației, în scădere, la 6.6% – TradeVille
Rata Anuala A Inflației, In Scădere, La 6.6% Conform datelor INS, rata anuală a inflației a coborât, în luna martie 2024, la 6.6%, de la 7.2%, valoare înregistrată cu o lună în urmă și...
#joburi sezoniere Grecia, #joburi sezoniere Cipru, #joburi studenti vara , #locuri munca turism