Afla oferta de joburi din aceasta vara

Luni, 05 Iulie 2010, ora 08:19
2065 citiri
Afla oferta de joburi din aceasta vara

Angajatorii spun ca cele mai ofertate joburi pe timp de vara sunt in strainatate, ca barmani si receptioneri, si in tara, ca operatori de sondaje si "mistery shoppers", iar persoanele cele mai cautate pentru ele sunt studentii.

Desi numarul romanilor fara loc de munca a continuat sa creasca in ultimul an, ofertele au ramas la nivelul din 2009. Angajatorii ii prefera in primul rand pe studenti, dar si pe tinerii fara mari pretentii salariale, potrivit Gandul.

Cele mai multe posturi disponibile vin din turism, logistica, constructii si servicii, gen call-center, realizarea de studii de piata si asa-numitul "mistery shopping". Angajatii "mistery shopping" se ocupa cu verificarea incognito a modului in care lucreaza angajatii, spun specialistii in resurse umane.

Cautate sunt mai ales programele din strainatate tip work&travel pentru studenti, cu un salariu de 400-500 de euro pe luna. Muncitorii necalificati se pot angaja ca ambalatori, lucratori depozit si menajere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#job vara studenti, #loc munca strainatate vara, #loc munca Romania vara , #munca strainatate