Unde sa emigrezi pentru 5.000 de euro pe luna?

Joi, 23 Iunie 2011, ora 09:57
5551 citiri
Unde sa emigrezi pentru 5.000 de euro pe luna?

In Franta, Danemarca sau Irlanda, daca esti medic psihiatru. In Vietnam, daca esti mecanic de aeronave si in Emiratele Arabe Unite daca esti bucatar specialist.

MONEY.ro ne prezinta ce salarii si pachete de beneficii propun angajatorii straini si ce conditii de eligibilitate impun pentru pozitiile deschise.

In Danemarca, daca esti medic psihiatru. 77 de posturi pentru medici psihiatri sunt ofertate in aceasta perioada in Danemarca. Candidatii ideali au terminat Rezidentiatul dupa 2007, au cunostinte medii de limba engleza sau de limba germana si au experienta in domeniu.

Angajatorii danezi ofera un salariu net lunar de 5.000 de euro, contract de munca pe o perioada de 5 ani, cazarea pentru o perioada de 6 luni de zile, precum si un curs gratuit de limba daneza, in Romania.

In Franta, daca esti pediatru, radiolog, oncolog sau medic ATI. Centre Hospitalier Universitaire de Nancy recruteaza 10 medici specialisti din Romania. Daca ai minimum 5 ani experienta in domeniu si vorbesti limba franceza, te califici pentru un post de medic specialist in Franta.

Citeste mai multe despre Unde sa emigrezi pentru 5.000 de euro pe luna pe Money.ro.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#emigrare munca strainatate, #emogranti romania, #job romani strainatate salariu , #munca strainatate
Comentarii