Vara intr-o locatie exotica? Vedeti unde puteti munci

Luni, 11 Iunie 2012, ora 10:27
5457 citiri
Vara intr-o locatie exotica? Vedeti unde puteti munci
Foto: Arhiva

Daca doriti sa experimentati o noua cultura, total diferita de ce ati putea gasi prin Europa, v-ati putea indrepta spre unul din joburile oferite in locatii exotice.

Ofertele pentru acest tip de locuri de munca nu sunt foarte numeroase, pentru romani. De asemenea, majoritatea sunt fie pentru pozitii pentru care trebuie sa fiti super specializat sau pentru care nu se cere experienta deloc.

De exemplu, compania Gameloft este in cautarea unui expert in programare 3D si C++, cu bune cunostinte de Java, pentru un post de expert tehnic in cadrul studiourilor sale din Danang, Vietnam. Candidatii trebuie sa aiba experienta de minimum 5 ani in programarea de jocuri, sa fie un bun manager si sa aiba calitati de comunicare, pentru a putea explica problemele tehnice si non-tehnice.

De asemenea, se cere cunoasterea limbii engleze, adaptabilitate la alte culturi, precum si experienta in iOS si Android, considerata un plus.

Drept expert tehnic, responsabilitatile vor include sprijinirea echipei locale, organizarea si asigurarea trainingului pentru programatorii noi, cautarea de noi platforme, evaluarea membrilor echipei si imbunatatirea procesului de munca, printre altele.

Pentru a atrage candidatii, compania aminteste, in anuntul de angajare, ca una din cele mai frumoase plaje din Vietnam se afla la 5 minute de condus de birourile Gameloft, fiind si in apropiere de muntele Son Tra si padurea tropicala.

Daca doriti sa lucrati temporar in statiunea Palm Beach, din Florida, Statele Unite, trebuie sa cunoasteti la perfectie limba engleza si sa treceti de perioada de training. Posturile sunt disponibile, prin intermediul firmei Adira Work & Travel, in cadrul restaurantelor din cadrul unui club de golf si se ofera cazare si masa in mod gratuit.

Insa, pentru a fi ales, trebuie sa fiti angajat cu carte de munca de cel putin 6 luni si este de preferat sa aveti experienta in domeniu. Potrivit anuntului, salariul este de 10 dolari pe ora, respectiv 15 dolari pe ora pentru orele suplimentare.

Va trebui, totusi, sa suportati cheltuielile aferente vizei de munca: asigurare medicala - 36 dolari/luna, taxa ambasada - 161 de dolari. De asemenea, trebuie sa va platiti singuri biletul de avion pana in Florida.

In Manila, Filipine, se cauta un inginer mecanic, cu experienta intre 3 si 5 ani si, de preferinta, si experienta in estimarea costurilor de analiza structurala.

De asemenea, vor fi preferati candidati cu experienta in structuri navele si aerospatiale, in design mecanic.

Compania va acoperi toate costurile, inclusiv biletul de avion dus - intors (existand posibilitatea revenirii in tara, pe perioade scurte, de doua ori pe an), asigurare medicala privata, masa, telefon, laptop si orice alt echipament hardware sau software necesar, pe langa cazare pe intreaga perioada a contractului.

Luxury Jobs International este in cautarea mai multor specialisti IT, care sa isi doreasca sa lucreze in domeniul petrochimic, sediul urmand a fi si in Doha, Qatar. Joburile disponibile includ un administrator de retea, cu experienta de minim 6 ani, si analist de sistem, specializat pe tehnologiile Oracle.

Firma de recrutare Quantum Capital Fund este in cautarea unui inginer Dev/Ops, care sa mentina legatura intre departamentele de dezvoltare software, implementare si controlul calitatii. Postul va fi in Africa de Sud, iar compania cere experienta in sistemele Linux/Unix, in tehnologia cloud, in limbajele shell, Perl, Python, PHP si Ruby si in MySql, printre altele. De asemenea, candidatii trebuie sa aiba cunostinte excelente de limba engleza.

Se ofera asigurare medicala si stomatologica, asigurare de viata si sanatate, precum si concediu platit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#locuri munca locatii exotice, #joburi locatii exotice, #locuri munca strainatate , #munca strainatate