Ce multinationale fac angajari la inceput de an?

Miercuri, 05 Ianuarie 2011, ora 23:47
3863 citiri
Ce multinationale fac angajari la inceput de an?

Cei care cauta un job la inceput de an trebuie sa stie ca multinationale ca H&M, Lidl, BCR, Vodafone sau Intel sunt in cautare de angajati in tara noastra.

De exemplu, retailerul suedez de imbracaminte H&M cauta agenti de vanzari pentru magazinele pe care le va deschide in Brasov, in timp ce gigantul german Lidl face de asemenea angajari pentru magazinele din Romania, primul dintre ele urmand sa se deschida in cartierul bucurestean Titan, la sfarsitul acestei luni.

Lidl recruteaza atat personal pentru Bucuresti, cat si pentru Timisoara, Iasi si Ploiesti, in principal responsabili de expansiune, asistenti manageri sau specialisti IT, potrivit Incont.ro.

Si BCR face recrutari, la inceput de an, in orase precum Bucuresti, Cluj Napoca, Slatina sau Drobeta Turnu-Severin. Joburile diponibile se adreseaza administratorilor de retele, managerilor, consilierilor de clienti sau programatorilor, iar daca vrei sa lucrezi in domeniul bancar trebuie sa ai si ceva experienta la activ.

Anunturile de angajare vin si din zona telecom. De exemplu, compania de telefonie mobila Vodafone are pozitii vacante in Bucuresti si Cluj, pentru ingineri specializati, analisti programatori sau agenti de vanzari.

In zona de software si IT, companii ca Intel, Dell sau Google cauta angajati in Romania. Intel cauta ingineri de specialitate pentru dezvoltarea de solutii pentru sistemul de operare Android, iar Dell angajeaza in Bucuresti administratori de sisteme de operare sau dezvoltatori de aplicatii, in majoritate vorbitori de limba germana.

Daca vrei in schimb sa lucrezi pentru Google poti sa aplici pentru un job in Polonia, insa trebuie sa stii poloneza, franceza, spaniola sau rusa.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#angajari multinationale, #joburi multinationale, #angajari inceput an , #oferte angajari