eMag si Deutsche Bank fac recrutari masive. Ce multinationale din Romania ofera joburi acum

Marti, 26 Noiembrie 2013, ora 17:36
5904 citiri
eMag si Deutsche Bank fac recrutari masive. Ce multinationale din Romania ofera joburi acum

Companii romanesti si multinationale prezente in tara noastra au anuntat derularea unor ample procese de recrutare in perioada urmatoare.

eMag, cel mai mare retailer online din Romania, cu afaceri de peste 160 de milioane de euro in 2012 angajeaza aproximativ 50 de oameni, printre care programatori, oameni specializati in marketing si product management, documentare sau logistica, unii dintre acestia urmand sa fie angajati pe perioada determinata, scrie hipo.ro.

De asemenea, compania elvetiana Nestle a anuntat lansarea programului Nestle needs YOUth, desfasurat in perioada 2014-2016, prin intermediul caruia isi propune sa sprijine cel putin 20.000 de tineri europeni, oferindu-le locuri de munca si mii de pozitii pentru incepatori si stagiari.

Deutsche Bank, cea mai mare banca germana, va angaja 50 oameni pana la finalul anului 2013, in vederea dezvoltarii unui centru tehnologic in Bucuresti. In martie 2014, echipa va ajunge la 250 de angajati, iar pana in 2016 planurile vizeaza un numar de 500 de ingineri pentru acest nou centru.

Universal Alloy Corporation Europe, producator de componente pentru avioane, angajeaza absolventi cu studii superioare de inginerie, pentru posturi in industria aeronautica, disponibile in Baia-Mare.

EXL, furnizor de servicii de externalizare a proceselor de afaceri, cu sucursala in Cluj-Napoca, vrea sa deschida un nou sediu si sa angajaze inca 50 - 100 de oameni.

Webhelp, multinationala de origine franceza, specializata in servicii de outsourcing si relatii cu clientii, angajeaza studenti si tineri profesionisti cunoscatori de limbi straine (franceza, germana, spaniola, italiana, poloneza, engleza etc.).

Compania de IT iQuest, inregistrata in Germania, insa cu peste 90% dintre angajati in Romania, planuieste sa isi creasca efectivele cu 20% in anul 2014.

Endava Romania, compania care livreaza solutii de business si servicii informatice pentru companii din domeniul Bancar & Asigurari, Retail, Telecom, Media si Publishing, vrea sa mareasca echipa de 880 de angajati din centrele pe care le detine in Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca cu aproximativ 25% in urmatorii doi ani.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#emag loc munca, #Deutsche Bank angajari Romania, #oferte munca multinationale, #locuri munca Romania, #oferte joburi , #oferte angajari