Gameloft angajeaza inca 150 de oameni

Luni, 25 Aprilie 2011, ora 09:02
3753 citiri
Gameloft angajeaza inca 150 de oameni
Ziarul Financiar

Compania franceza Gameloft, unul dintre cei mai mari producatori mondiali de jocuri pentru console si telefoane mobile, care are deja aproape 500 de angajati in Romania, a scos la concurs circa 150 de posturi la sediile din Bucuresti si Cluj.

"Joburile disponibile sunt pe partea de dezvoltare de jocuri, dar si de testare. Atat in studioul din Bucuresti, cat si in cel din Cluj, profilurile cautate sunt aceleasi: programatori, designeri, graficieni (2D si 3D), dar si testeri de jocuri", a declarat pentru Ziarul Financiar un reprezentant al companiei.

Potrivit acestuia, romanii lucreaza in acest moment la 5 jocuri pentru telefoanele mobile Apple iPhone si la un joc pentru o consola mobila de jocuri, care vor fi vandute la nivel international.

Gameloft este prezenta pe piata din Romania din 1999. Compania mai are studiouri de productie in SUA, Canada, Franta, China, Japonia, Italia si Bulgaria. Compania are peste 4.000 de dezvoltatori la nivel mondial.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#locuri munca programatori, #tester jocuri Romania, #Gameloft locuri munca, #Gameloft angajari , #oferte angajari
Comentarii
Poza Grasul
Grasul
rank 5
Articolul acesta pare scris ca sa respecte ideea de a avea intr-o publicatie si stiri pozitive nu numai negative. Pare o veste buna pentru IT-istii care nu au inca un job.