Oferta de job pentru iubitorii de bere: Norocosul va fi platit sa bea pe saturate si sa se plimbe prin SUA

Sambata, 30 Iulie 2016, ora 16:56
3046 citiri
Oferta de job pentru iubitorii de bere: Norocosul va fi platit sa bea pe saturate si sa se plimbe prin SUA
Foto: Arhiva Ziare.com

Muzeul National de Istorie Americana ar putea sa implineasca visul iubitorilor de bere si anume sa bea pe saturate si sa calatoreasca de-a lungul tarii cu toate cheltuielile platite cu un salariu de 64.650 de dolari pe an.

Oferta este foarte serioasa, informeaza agentia France Presse (AFP). Muzeul Smithsonian din Washington este intr-adevar in cautarea unui specialist in bere cu resedinta in capitala SUA pentru un contract pe trei ani, in scopul de a se documenta cu privire la istoria acestei bauturi in Statele Unite ale Americii.

Fericitul candidat selectat va avea misiunea de a gusta diferite sortimente de bere in fabricile din intreaga tara. El va trebui, desigur, sa scrie articole si sa efectueze cercetari pentru expozitii si pentru arhivele departamentului de istorie a produselor alimentare.

Postata pe site-ul muzeului, oferta a avut atat de mult succes la accesari incat a blocat sectiunea de 'oferte de munca' de pe site.

"Sute de mii de internauti au consultat oferta", a spus directorul departamentului, Susan Evans, foarte amuzata de emulatia pe care a provocat-o acest job. "Cred ca oferta a facut multa zarva deoarece oamenii sunt bucurosi ca suntem in sfarsit interesati de ceva care are legatura cu ei", a explicat Evans.

Dar, trecand peste gluma, acesta este un "post foarte serios", a insistat Evans: "Cautam un candidat foarte calificat, care are diploma atat in domeniul comertului, cat si al istoriei".

Sunt incurajati sa aplice de preferinta istoricii specializati in industria berii, precizeaza AFP.

Finantat de asociatia berarilor 'Brewers Association', un grup comercial national care reprezinta producatorii de bere americani, acest loc de munca isi propune sa sprijine documentarea cu privire la fabricarea berii in Statele Unite ale Americii.

"Miscarea berii artizanale face parte din cultura americana si ne dorim sa stim mai mult", a explicat curatorul muzeului.

Candidatii isi pot proba competentele pana la 10 august, competitia fiind foarte acerba, mai noteaza AFP.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#job muzeu istorie bere, #muzeu SUA bere , #oferte angajari