Vezi ce posturi libere sunt in Ministerul Sanatatii

Sambata, 19 Martie 2011, ora 09:57
7946 citiri
Vezi ce posturi libere sunt in Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a publicat, pe site-ul institutiei, lista cu posturile din caminele pentru persoane varstnice dar si pe cea cu posturile vacante din sistem, pe specialitati si categorii, pentru care personalul medical si cel auxiliar pot opta in urmatoarea perioada.

Potrivit reprezentantilor Ministerului Sanatatii, personalul din unitatile sanitare eligibile pentru accesarea noului program guvernamental de finantare a caminelor pentru persoane varstnice au la dispozitie, incepand de vineri, posturile vacante pentru care pot opta la redistribuire.

Ministerul a publicat vineri, pe site-ul www.ms.ro, listele cu posturile vacante, pe specialitati si categorii, la nivel judetean si national pentru care personalul medical, dar si cel auxiliar va putea opta in urmatoarea perioada.

De asemenea, tot pe site-ul ministerului pot fi accesate doua liste cu spitalele care au posturi vacante in fiecare judet si cu posturile ocupate in unitatile sanitare propuse pentru reorganizare.

Conditiile in care se va realiza procesul de redistribuire, etapele si pasii pe care personalul sanitar trebuie sa ii faca pentru ocuparea unui post vor fi aprobate pana in data de 22 martie, prin Ordin al ministrului Sanatatii. Totodata, redistribuirea propriu-zisa a personalului va incepe in data de 1 aprilie, se va desfasura in mai multe etape si va dura cel mult 60 de zile.

Reprezentantii MS precizeaza ca 678 de medici si 2.086 de asistenti medicali vor putea opta pentru posturi in cadrul caminelor pentru persoanele varstnice, nou infiintate, sau pentru posturile vacante din sistemul sanitar, pe aceeasi specialitate.

Guvernul Romaniei a aprobat in data de 9 martie, la propunerea Ministerului Sanatatii si a Ministerului Muncii, un program care vizeaza dezvoltarea unei retele de camine pentru persoane varstnice, finantate de la bugetul de stat.

Programul "Dezvoltarea retelei de camine pentru persoanele varstnice" se adreseaza, in primul rand, autoritatilor administratiei publice judetene si locale care pot decide pana la data de 31 martie daca se inscriu in acest program si doresc infiintarea de camine pentru persoane varstnice, prin transformarea a 67 de spitale pe care le au in subordine si care sunt mentionate in Hotararea de Guvern 212/2011.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#posturi libere Ministerul Sanatatii, #anunturi angajari Sanatate , #oferte angajari