Bosch cauta 100 de oameni pentru fabrica din Jucu

Luni, 15 Aprilie 2013, ora 19:34
3300 citiri
Bosch cauta 100 de oameni pentru fabrica din Jucu
Foto: Bosch.com

Bosch continua investitiile in comuna clujeana Jucu, intentionand sa finalizeze in aceasta vara lucrarile la fabrica de componente auto din localitate. Compania germana va organiza, vineri, un targ de locuri de munca pentru ocuparea a circa 100 de posturi in noua fabrica.

De asemenea, Bosch doreste sa angajeze pana la sfarsitului anului aproximativ 325 de persoane, potrivit unui comunicat de presa, citat de Mediafax.

In cadrul targului de joburi organizat vineri sunt cautati ingineri cu diferite specializari, atat pentru productie, cat si pentru cercetare si dezvoltare, personal din domeniul economic si administrativ, persoane cu studii medii pentru activitatea de productie, dar si "tineri cu potential, pe care sa ii pregateasca pentru o viitoare cariera de management".

"In aceasta vara, grupul Bosch va termina lucrarile de constructie pentru noua fabrica din Cluj, destinata productiei si dezvoltarii unitatilor electronice de comanda pentru industria auto. Pana la sfarsitul anului, in jur de 325 de angajati isi vor desfasura activitatea in cadrul unitatii de la Cluj. De-a lungul urmatorilor ani, locatia urmeaza sa fie extinsa", se arata in documentul citat.

Brigitte Eble, director general al Robert Bosch SRL si reprezentant al grupului Bosch in Romania, spune ca Bosch a inceput angajarile inca din luna octombrie a anului trecut, fiind recrutat, pana in prezent, personalul de specialitate, "care avea nevoie de o perioada de acomodare si scolarizare mai indelungata".

"Noii angajati au fost trimisi la training in mai multe fabrici Bosch din Europa. Acum incepem recrutarile pentru restul pozitiilor. Cluj va deveni pentru Bosch un centru extrem de important. Vom deschide atat un centru de cercetare si dezvoltare, cat si o unitate de productie pentru industria auto, pentru care stim ca vom gasi la Cluj specialisti buni", a spus Eble.

Din punct de vedere organizational, noul centru va avea o suprafata totala de circa 38.000 de metri patrati si va face parte din divizia Automotive Electronics, care produce unitati electronice de comanda, semiconductori si senzori pentru industria auto si alte domenii.

Targul de joburi al Bosch se va desfasura la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca in parteneriat cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Cluj.

Numarul total de angajati ai concernului Bosch in Romania este de circa 1.400 de persoane.

Citește și:
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Vasile Dîncu, întrevedere cu premierul Republicii Moldova Natalia Gavriliță: ”NATO nu caută o confruntare cu Federaţia Rusă”
Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a avut sâmbătă, 1 octombrie, o serie de întrevederi cu premierul Natalia Gavriliţa, cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor...
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Cine e deputatul PSD surprins în ipostaze intime cu un tânăr: Absolvent de Teologie și fost primar
Deputatul Aurel Bălășoiu a fost surprins sâmbătă, 1 octombrie, în mai multe ipostaze intime alături de un băiat, motiv pentru care conducerea partidului a decis să-l excludă. Bălășoiu...
Comentarii
Poza mameluc
mameluc
rank 5
EU MA POT ANGAJA ,daca ma naturalizeaza,