Ce angajati cauta marile companii din Romania?

Marti, 24 Ianuarie 2012, ora 18:07
3685 citiri
Ce angajati cauta marile companii din Romania?
Foto: Arhiva

Marii jucatori nu se opresc din expansiune nici in perioadele marcate de dificultati economice. Astfel, companii de top din Romania, cum sunt Oracle, L'Oreal sau Wizrom Software, fac in prezent recrutari pentru departamentele IT, administrativ sau contabilitate.

Oracle angajeaza un specialist cu contract pe perioada determinata, de un an. Acesta trebuie sa vorbeasca fluent limba engleza si italiana, sa aiba diploma universitara intr-un domeniu relevant, cel putin un an experienta si cunostinte matematice solide.

Totodata, compania mai cauta un asistent echipa care cunoaste foarte bine limba engleza, scris si vorbit, si are experienta de lucru in echipe virtuale.

Oracle furnizeaza sisteme software si hardware pentru mai mult de 380.000 de clienti, avand implementari in diferite domenii de activitate din 145 de tari din intreaga lume.

Wizrom Software, furnizor de solutii informatice integrate pentru managementul afacerii, angajeaza un programator si un consultant. Pentru postul de programator, candidatii trebuie sa fie absolventi ai unei facultati de specialitate si sa aiba experienta in programare in limbajul C de minimum 1 an. Cunoasterea limbajului SQL, Silverlight, C++ constituie un avantaj.

Pot aplica pentru postul de consultant persoanele cu studii superioare care au cunostinte baze de date SQL, Oracle, DBF si au experienta HelpDesk de minimum 1 an. De asemenea, cunostintele economice constituie un avantaj.

Prezenta pe piata romaneasca din 1992, Wizrom Software are peste 3.200 de clienti activi si 29.000 de licente instalate.

Daca aveti cunostinte de gestiune sau contabilitate, puteti aplica pentru postul de consultant contabilitate oferit de Senior Software. Sunt necesare, totodata, cunostinte SQL Server. Reprezinta un plus experienta cu alte sisteme ERP si experienta in lucrul cu clientii.

Infiintata in 2003, compania Senior Software, cu capital integral romanesc, activeaza pe piata sistemelor software de management al afacerilor.

Talent Stream, companie specializata in servicii de recrutare si selectie pentru pozitii de specialisti si middle management, isi extinde echipa. Compania are disponibil un post de consultant vanzari business-to-business. Principalele cerintele sunt: experienta de minimum 1 an in vanzari telefonice sau directe de servicii catre clienti business-to-business si limba engleza nivel avansat.

L'Oreal Romania angajeaza in domeniul secretariat/administrativ un receptioner. Candidatul ideal are bune cunostinte de operare PC (excel, word), precum si cunostinte avansate de limba engleza.

Compania este reprezentata prin 26 de branduri globale, distribuite in 130 de tari.

Silhouette, centru de infrumusetare prezent in Bucuresti, Iasi si Constanta, angajeaza secretara-receptionera cu experienta pe un post similar de minimum 2 ani, care are cunostinte operare PC - nivel peste mediu.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#locuri de munca companii, #joburi, #angajari , #oferte locuri munca