Unicul punct de lucru Endava din Europa Centrala si de Est, deschis la Iasi

Joi, 02 Decembrie 2010, ora 22:30
3084 citiri
Unicul punct de lucru Endava din Europa Centrala si de Est, deschis la Iasi
Foto: Ziare.com / Catalin Coca

Compania Endava, una dintre companiile IT cu cea mai rapida expansiune din lume si din Romania a inaugurat, joi, noul sediu de la Iasi, unicul punct de lucru din Europa Centrala si de Est al acestei firme britanice.

Compania are in prezent 600 de angajati in toata lumea, dintre care aproximativ 300 sunt in Romania la reprezentantele din Bucuresti si Cluj.

"La Iasi, Endava a inchiriat peste 1200 mp spatii de birouri de clasa A in complexul Palas detinut de Iulius Group. Avem reprezentante la Bucuresti si Cluj, dar la Iasi este un punct de lucru functional, primul si unicul din Europa Centrala si de Est", a declarat Valentin Metzger, director executiv Endava Romania.

El a adaugat ca in urmatoarele luni numarul angajatilor de la Iasi va ajunge la 150, capitala Moldovei fiind aleasa datorita faptului ca este un puternic centru universitar, studentii si tinerii cu abilitati in IT fiind principalii candidati pentru locurile de munca.

"Extinderea operatiunilor companiei in Romania este in principal determinata de initierea unor noi proiecte cu clienti din domeniul financiar si al serviciilor online. Recrutam tineri IT-isti specialisti in software si programatori si Project Manageri, specialisti mai ales in Java si .Net", a declarat John Cotterell, director Endava pentru Europa Centrala si de Est.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#Endava centru Iasi, #Endava industrie IT, #locuri munca IT Iasi , #oferte locuri munca