Se cauta 1.200 de muncitori pentru construtirea autostrazii Lugoj-Deva

Luni, 08 August 2011, ora 09:41

   

Se cauta 1.200 de muncitori pentru construtirea autostrazii Lugoj-Deva
Tirrena Scavi - Condotte - Cossi, consortiul care a castigat licitatia pentru executia lucrarilor la tronsonul de autostrada dintre Lugoj si Deva, cauta 1.200 de muncitori pentru respectivul proiect.

Proiectul pica ca o mana cereasca si pentru Belint, o comuna din zona, pentru ca firma a inchiriat 12 hectare din pasunea comunala pentru baza de lucru, arata Redesteptarea.

"Cu chiria lunara pe terenul inchiriat platim curentul si gazul pe care-l consumam intr-o luna in comuna, iluminatul public si gazul consumat in institutiile ce tin de primarie", a spus Florin Laza, primarul comunei Belint,

Acesta a mai mentionat ca pana acum compania are 12 muncitori, toti de la ei din comuna.

"Deja au refacut drumul de la sosea pana la baza lor, iar cand statia de asfalt va fi functionala il vor si asfalta. Apoi au tras o conducta de apa de la canalul Bega si au facut si un foraj pe care apoi le-am putea folosi la irigat. Tot ce-i acolo ne va ramane noua si o sa-i gasim o destinatie. Poate un parc industrial, pentru ca cel mai probabil vor ramane halele si atelierul mecanic. Ei isi vor lua doar statiile de beton si asfalt", a mai spus entuziasmat edilul sef al Belintului.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7893 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Neutron
rank 5
E de bine
Mi-as dori sa aflu si cine finanteaza autostrada si la ce pret pe km.
viorel
rank 2
Depinde!
Italienii sunt de departe cei mai mari maestri in constructia de autostrăzi din lume,dar nu se dau in lături de la smecheriile balcanice si participă din plin cu experienta acumulată in decursul anilor in practicele mafiote,asa că depinde cine sunt spăgarii romani care au negociat contractul si comisioanele aferente.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor