Ziare.com

Sindicatele si patronatele reiau negocierile pe Codul Muncii

Vineri, 07 Ianuarie 2011, ora 12:23

   

Sindicatele si patronatele reiau negocierile pe Codul Muncii
Sindicatele, patronatele si ministrul Muncii, Ioan Botis, discuta, vineri, din nou despre modificarile ce vor fi aduse Codului Muncii, asta dupa ce in urma repetatelor intalniri nu s-a ajuns la niciun acord pe aceasta tema.

Cele trei parti s-au intalniti si miercuri, iar negocierile vor continua pana pe 21 ianuarie, anunta Realitatea TV.

Presedintele Traian Basescu s-a aratat nemultumit de aceste negocieri lungi dintre cele trei parti, precizand ca Executivul trebuie sa ia masuri.

"Este o tehnica, aceea ca vrem sa discutam. Si eu sunt de acord ca trebuie sa existe dialog cu sindicatele, cu patronatele, insa el trebuie limitat in timp. Nu poate fi pe termen nelimitat discutia. Una din strategiile curent aplicate de sindicate pentru a bloca o lege este - vrem sa discutam.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Si incepe, si se discuta, si se discuta, pana cand se plictisesc dupa trei saptamani si spun "nu avem ce discuta, ca nimeni nu vrea nimic". Realitatea este ca in tehnica negocierii trebuie stabilit un termen pana la care un proiect de lege trebuie discutat", a declarat seful statului.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 680 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor