Start la angajari: Pe piata muncii bate vantul schimbarii

Vineri, 17 Iunie 2011, ora 11:01
2142 citiri
Start la angajari: Pe piata muncii bate vantul schimbarii

Ritmul angajarilor in Romania va creste activ in trimestrul urmator, perspectiva fiind cea mai optimista din ultimii trei ani, potrivit unui studiu Manpower.

Specialistii in HR si recrutare sunt mai rezervati insa in a formula judecati atat de optimiste.

Daniela Serban, director de recrutare in cadrul companiei Succes TGM, nu este de acord cu perspectiva revenirii pietei fortei de munca in al treilea trimestru.

Aceasta propune ca exemplu clar reticenta angajatorilor de a se prezenta la targurile de joburi pentru ca "si-au facut o baza de date si deocamdata nu mai fac angajari".

In opinia ei, piata fortei de munca nu a iesit din criza inca din cauza discrepantei existente intre cerere si oferta.

Nici Mihaela Matei, senior HR consultant, nu crede ca piata muncii ar fi iesit din criza, dar admite ca a crescut numarul de joburi necesare in cateva domenii, diferite fata de cele de pana acum. Citeste mai multe despre Start la angajari: Pe piata muncii bate vantul schimbarii pe Business24.ro.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#angajari piata muncii, #angajari vant schimbare , #piata muncii