LinkedIn vs agentiile de recrutare. Vezi ce aleg romanii

Joi, 28 Iulie 2011, ora 07:05
1891 citiri
LinkedIn vs agentiile de recrutare. Vezi ce aleg romanii

LinkedIn a lansat o noua caracteristica saptamana acesta, butonul "Apply with LinkedIn", menita sa stimuleze ultilizatorii sa foloseasca din ce in ce mai mult reteaua pentru a gasi un job.

Peste hotare a aparut deja un buton albastru de aplicare pe site-urile a peste 1000 de companii. In Romania, insa, cei care cauta un job prefera inca varianta clasica, cea a agentiilor de recrutare si nici companiile nu dispun inca de un astfel de buton.

Daniela Serban, director de recrutare Succes TGM, spune ca, in Romania, candidatii prefera agentiile de recrutare pentru consultanta care li se ofera cu privire la aptitudinile lor si declara cu nu are incredere in retelele sociale precum LinkedIn sau Facebook pentru ca mediul online nu le permite angajatorilor sa fie complet sinceri.

"Tot telefonul ramane de baza pentru recomandarile de la angajatori", este de parere reprezentantul Succes TGM.Citeste mai multe despre LinkedIn vs agentiile de recrutare. Vezi ce aleg romanii pe Business24.ro.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#LinkedIn, #agentii recrutare, #recrutare, #job , #recrutari