Peste 50 de companii si 2000 de oportunitati de cariera

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 18:16
1485 citiri
Peste 50 de companii si 2000 de oportunitati de cariera

La sfarsitul acestei saptamani, vineri si sambata, la Timisoara va avea loc targul de cariera Angajatori de TOP. La eveniment vor participa peste 50 de companii care ofera peste 2000 de oportunitati de cariera, joburi deschise atat pentru profesionisti, cat si pentru persoane entry-level.

Oportunitatile de cariera la care pot aplica cei interesati sunt din industrii diverse de la IT&Telecom, Inginerie, Automotive, la Financiar-Bancar. In cadrul targului din aceasta toamna vor fi prezente companii cu planuri importante de recrutare, angajatori care reprezinta domeniile: IT&Telecom (29%), Inginerie (20%), Automotive (12%), Servicii/BPO (8%), Logistica & Transporturi (6%), FMCG (6%), Retail (6%), Financiar-Bancar (4%), Audit/Consultanta (4%), Constructii si Productie (3%), etc.

Ce se intampla cu CV-urile celor care aplica la standul companiilor? Participarea la targul de cariera Angajatori de TOP Timisoara le ofera posibilitatea vizitatorilor sa aplice la joburile deschise si sa discute cu reprezentanti ai companiilor prezente. In functie de criteriile urmarite de companii, candidatii selectati vor fi invitati, in aproximativ 2 saptamani, la un interviu (individual/de grup/telefonic). In functie de pozitiile deschise, pot fi incluse mai multe etape de selectie, precum: testele de specialitate, testele psihologice, iar cei care aplica pentru companiile din domenii tehnice (de exemplu, IT) vor primi si teste care le evalueaza competentele (de exemplu, competente de programare).

Job-uri pentru care angajatorii intampina dificultati de recrutare. In urma discutiilor cu angajatorii, a reiesit ca job-urile adresate candidatilor cu experienta, precum si cele pentru care este nevoie de cunoasterea unor instrumente de lucru intr-o maniera avansata, sunt pozitiile pentru care intampina dificultati in procesul de recrutare.

Programe de internship si trainee

La aceasta editie, studentii si proaspat absolventii care doresc sa se implice intr-un program de internship pot aplica la peste 200 de pozitii disponibile in cadrul companiilor care participa la eveniment.

Angajatori de TOP este locul ideal in care candidatii pot discuta cu angajatorii si pot afla informatii despre complexitatea pozitiilor disponibile sau despre ce abilitati si competente este nevoie pentru ca un candidat sa poata ocupa o anumita pozitie. In plus, cei care doresc sa participe la studii de caz sau care vor sa afle despre ultimele tehnologii pot participa la cele 19 workshop-uri si conferinte care vor avea loc in cadrul Angajatori de TOP Timisoara. Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa se grabeasca, acestea fiind ultimele zile in care isi pot rezerva un loc la aceste conferinte si workshop-uri. Programul conferintelor poate fi accesat pe www.hipo.ro.

Angajatori de TOP Timisoara va avea loc vineri, 16 octombrie, intervalul 10.00-18.00 si sambata, 17 octombrie, intre 10.00-17.00

Citeste si:
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
Copreședintele AUR, George Simion, a anunțat că se va întâlni marți, 25 ianuarie, cu greviștii de la STB. Acesta susține că, în calitate de deputat de București, are ”datoria” să...
Greva STB. Nicușor Dan anunță un audiat la managementul companiei: ”Marți dimineață vor fi pe traseu cel puțin 40% din autovehicule”
Greva STB. Nicușor Dan anunță un audiat la managementul companiei: ”Marți dimineață vor fi pe traseu cel puțin 40% din autovehicule”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat luni seară, 24 ianuarie, că speră ca greva angajaților STB să se oprească în urma negocierilor între Consiliul de Administraţie al companiei...