Primul eveniment PLAYFUL din Romania: Tehnologia schimba industrii, companii si joburi

Miercuri, 26 August 2015, ora 14:32

   

Primul eveniment PLAYFUL din Romania: Tehnologia schimba industrii, companii si joburi
Tehnologia schimba industrii, companii si joburi. Domeniul Resurselor Umane nu face exceptie, motiv pentru care putem observa deja nevoia unor noi competente pentru managerii de Resurse Umane, a unor noi abordari si strategii de management al fortei de munca.

In contextul acestor schimbari, dupa doua editii clasice, anul acesta, revista HR Manager organizeaza in data de 29 septembrie 2015, la Sala Polivalenta a Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti, primul eveniment PLAYFUL din Romania.

HR [PLAY] Tech Marathon 2015 vine cu un concept inedit, creativ si interactiv, care isi propune sa:

  • Conecteze factorii de decizie din domeniul Resurselor Umane cu furnizorii de tehnologie si servicii HR conexe tehnologiei;
  • Faciliteze participantilor intelegerea modului in care tehnologia le poate fi de folos in atingerea obiectivelor profesionale;
  • Sa inoveze modul in care se produc interactiunea si schimbul de informatii in cadrul unui eveniment de business.

HR [PLAY] Tech Marathon este un eveniment neconventional, care sparge tiparele unei conferinte obisnuite prin faptul ca implica spirit de echipa, competitie, responsabilitate sociala si elemente de joc: inveti, alergi si daruiesti!Evenimentul se va desfasura sub forma unui maraton de invatare prin joc, cu regulament, provocari si premii specifice unei curse de anduranta. Participantii la eveniment sunt Alergatori, Sponsori de cursa si Organizatori.

Primii "maratonisti" inscrisi in cursa sunt: Mihai Stanca - Managing Director HR Sincron, Mihai Gavan - Sales Manager Romanian Software, Alice Tirsea - Managing Director UCMS Group Romania, Delia Iliasa - General Manager Club Moving, Roxana Maxim - Project Manager revista HR Manager si Dan Berteanu - Managing Partner Equatorial.

Pe langa formatul special al acestei editii, HR [PLAY] Tech Marathon 2015 vine si cu o componenta de responsabilitate sociala. La finalul competitiei, punctele acumulate, respectiv "caloriile arse" de fiecare participant in parte vor fi echivalate in moneda oficiala a evenimentului - "equatorialul" si vor fi donate catre SOS Satele Copiilor Romania, sub forma de alimente.

Asadar, participarea la primul ARG (Alternate Reality Game) din Romania inseamna o experienta memorabila, interactiune si networking de calitate, provocari individuale si de echipa, premii surpriza si implicare sociala prin contributia la imbunatatirea vietii unor copii defavorizati.

Mai multe detalii despre participanti, agenda si inscriere puteti gasi pe website-ul dedicat evenimentului: www.hrtech.ro.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1784 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor