Angajatori de Top: Te asteapta 3400 de oportunitati de cariera

Marti, 01 Aprilie 2014, ora 17:38
2365 citiri
Angajatori de Top: Te asteapta 3400 de oportunitati de cariera

100 de companii participante, peste 3400 de oportunitati de cariera si aproximativ 15 000 de vizitatori sunt asteptati la cel mai mare targ de cariera din aceasta primavara. Vineri si sambata, pe 4-5 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc editia cu numarul 16 a evenimentului de cariera Angajatori de TOP.

Evenimentul ofera posibilitatea vizitatorilor sa intre in dialog cu oameni de business din cadrul companiei, reprezentanti de HR sau top management. Chiar si pentru candidatii care nu isi cauta activ un loc de munca, participarea este o ocazie buna pentru a intelege evolutia pietei in acest moment.

Pentru cele peste 3400 de pozitii deschise, vizitatorii evenimentului pot aplica cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar.

In functie de numarul oportunitatilor de cariera deschise de cele 100 de companii, domenile in care vizitatorii Angajatori de TOP isi pot gasi un job sunt:

1. IT

2. Client Service

3. Financiar - Bancar

4. Vanzari

5. Telecomunicatii

6. Inginerie

7. Marketing&PR

8. Alte domenii: Resurse Umane, Logistica, Productie, Administrativ, Transporturi, Asigurari

In ce orase iti poti gasi un job la Angajatori de TOP?

In urma centralizarii informatiilor cu privire la joburile deschise de companiile participante a rezultat faptul ca angajatorii cauta candidati atat pentru Bucuresti (70%) cat si pentru celelalte orase din tara. Cei care doresc sa se relocheze au posiblitatea sa opteze pentru unul dintre joburile deschise de angajatori in: Timisoara 8%, Iasi 5%, Brasov 3%, Cluj-Napoca 2%, Sibiu 2%, Arad 1%. Restul procentelor fiind alocate oraselor din tara si joburilor din strainatate.

Lista completa a companiilor participante si modalitatea de inscriere la cele 26 de workshop-uri sunt disponibile in sectiunea Angajatori de TOP, de pe www.hipo.ro.

Accesul publicului va fi permis vineri si sambata, in intervalul 10:00 - 17:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#targ joburi angajatori top, #targ locuri munca Angajatori Top, #Angajatori Top Sala Palatului, #targ joburi Sala Palatului , #stiri joburi