Cele mai bune cinci joburi din lume

Sambata, 22 Septembrie 2012, ora 21:12
11331 citiri
Cele mai bune cinci joburi din lume
foto: arhiva

Este criza economica, in mai mare sau mai mica masura, in toata lumea, iar aceasta se manifesta in principal in dificultatea de a gasi un loc de munca. Dificil este si pentru cei aflati la inceput de cariera si pentru cei care au ramas fara serviciu si cauta un job nou.

Iata care sunt cele mai bune cinci joburi din lume conform Biroul de Statistica a Muncii din SUA, asa cum au fost prezentate de nbc.com.

Activitatile in mediul online cu tot ce inseamna acestea sunt considerate, in prezent, ca fiind cele mai bune slujbe din lume. Avantajele sunt multiple: nu este nevoie sa mergi la serviciu efectiv, munca putand fi facuta de oriunde, oricand. Programul este flexibil, singura grija a celor care activeaza in domeniu fiind aceea de a-si indeplini anumite sarcini zilnice.

In particular, in domeniu, este considerat un super-job in online postarea link-uri pentru marile corporatii precum Google, Yahoo, Facebook sau Twitter. Aceste tip de job este foarte bine platit, iar oricine il poate face, daca are minimum de abilitati in ceea ce priveste Internetul. Un pont: Online Systems Business ofera mii de joburi in domeniu.

Matematicienii sunt cei care pot avea parte de a doua cea mai buna slujba din lume. De teoreticienii in matematica are nevoie orice firma. De matematicieni este nevoie pentru a rezolva probleme intr-o afacere fie ca este vorba despre invatamant sau industrie. Un pont: indeamna-i pe copii sa se aplece cu mai mult interes fata de matematica, pentru ca domeniul o sa aiba mereu posturi libere si bine platite.

Lucratorul in asigurari si asigurarile sunt considerate generatoare de locuri de munca aflate printre cele mai bune din lume. Cei care activeaza in domeniu trebuie sa aiba abilitatea de a interpreta si intelege statisticile pentru a determina probabilitatile de accidente, boala, moarte si pierderea bunurilor aflate in proprietatea celor care se asigura.

Al patrulea cel mai bun serviciu din lume este cel de statistician. Statisticienii si activitatea lor este din ce in ca mai cautata, fiind o modalitate de a vedea in viitor si de a te adapta, din timp, la posibilile modificari ale societatii, cu toate ale ei. Sondajele si capacitatea de interpretare a acestora este vitala pentru toate domeniile.

Lista celor mai bune cinci slujbe din lume este incheiata de cei care muncesc in domeniul analistilor si specialitilor in industria IT. Este vorba de cei care care duc tehnologia industriei IT mai departe, despre cei care sunt in stare sa imbunatateasca performatele calculatorului, instrument fara de care lumea de azi nu mai poate sa existe.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii TikTok, remunerați pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Cum funcționează
Utilizatorii TikTok, remunerați pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Cum funcționează
Rețeaua de socializare TikTok, operată de gigantul chinez ByteDance, și-a extins portofoliul în Europa prin lansarea aplicației TikTok Lite în Franța și Spania. Noua versiune promite o...
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
YouTube își continuă campania împotriva extensiilor de tip Adblock. Ce măsură a luat compania
Google a anunțat recent o actualizare a termenilor de utilizare pentru platforma YouTube, care interzice explicit folosirea aplicațiilor terțe ce facilitează blocarea reclamelor. Această...
#locuri de munca, #cele mai bune locuri de munca, #munca bine platita, #statisticieni, #on line, #Internet, #Facebook , #stiri joburi