Incepe Career Innovation Week

Marti, 11 Noiembrie 2014, ora 18:04
1368 citiri
Incepe Career Innovation Week

Evenimentul de cariera si inovatie, Career Innovation Week, se extinde la nivel national, fiind prezent, in acest an, in Brasov, Bucuresti si Ploiesti. Saptamana aceasta va avea loc evenimentul din Bucuresti, pe 13 si 15 noiembrie iar pe 19 noiembrie, cel din Ploiesti.

Career Innovation Week este un proiect care prezinta noutati din zona tehnologiei, inovatii, echipe cu rezultate exceptionale si cuprinde o serie de conferinte, studii de caz si workshop-uri in domeniile Finance & Banking, Sales & Marketing, Research & Engineering, IT & Telecom. Inscrierea la eveniment este gratuita.

De ce le recomandam tinerilor sa participe la Career Innovation Week?

1. Pot interactiona direct cu reprezentantii companiilor participante, afland informatii despre oportunitatile de cariera la care pot aplica in aceasta perioada:

  • BRD - Groupe Societe Generale va oferi un stagiu de practica in Franta prin programul General Inspection 2015;
  • EY Romania va tine un workshop interactiv in care participantii pot afla ce inseamna sa lucrezi in consultanta;
  • L'Oreal Romania cauta cei mai buni tineri cu potential pentru departamentul de marketing;
  • Libra Internet Bank va sustine un workshop in care tinerii vor afla cum se desfasoara un internship in vanzari, in industria bancara;
  • IBM - va sustine un workshop despre programul Internship Blue experience unde vor oferi informatii despre cum este sa lucrezi in software development sau in suport in cadrul IBM;
  • British American Tobacco - cauta persoane pasionate de HR si domeniul financiar;
  • Federal-Mogul Motorparts - va sustine interviuri pentru pozitii dedicate celor care doresc sa lucreze in inginerie;
  • Continental - va sustine un workshop despre project management si sunt deschisi sa angajeze tineri care isi doresc o cariera in inginerie.

2. Pot sustine un interviu cu specialisti in recrutare, interviu care ii poate aduce mai aproape de obtinerea pozitiilor deschise de partenerii prezenti la eveniment.

3. Au acces la sesiuni de impact, pe teme legate de trend-urile din industria de interes pentru ei. Cateva dintre subiectele abordate:Engineering project planning, Growing role of the computer and software tools in research, Best practices in developing world class products, Online engineering - e-engineering.

4. Au posibilitatea sa cunoasca si sa observe indeaproape tehnologia 3D Printing, oferita de Enevo Group, care vor veni sa explice participantilor cum inoveaza prin produsele pe care le realizeaza.

5. Au posibilitatea sa testeze si sa asiste la modul in care se realizeaza roboti umanoizi chiar in cadrul evenimentului.

6. Au posibilitatea sa testeze Google Glasses. Care sunt tehnologiile folosite, mecanismele si cum functioneaza principiile realitatii augmentate prin ochelarii Google Glass.

Proiectul se adreseaza studentilor, masteranzilor si absolventilor cu experienta internationala, rezultate academice foarte bune, cei care au facut parte dintr-un ONG, au urmat un program de internship, management trainee sau stagii de practica.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi accesate pe microsite-ul evenimentului Career Innovation Week.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#eveniment locuri munca studenti, #career innovation week Bucuresti , #stiri joburi