Lumina pozitiva a barfelor de la birou

Miercuri, 22 Septembrie 2010, ora 14:50
1537 citiri
Lumina pozitiva a barfelor de la birou

Chiar daca ai fost obisnuit cu ideea ca trebuie sa eviti sa participi la barfa, in orice context te-ai afla, unii experti in HR au o parere total opusa. Conform acestora, barfa ti-ar putea influenta pozitiv cariera si relatiile sociale de la birou, potrivit site-ului hotjobs.yahoo.com.

Barfele sunt un pretext de socializare in orice mediu, iar daca incerci sa le eviti, colegii vor evita pe viitor sa te includa in conversatiile lor.

Mai mult decat atat, daca stii cine paraseste compania sau cine urmeaza sa fie promovat, informatia iti poate fi utila in pregatirea ta pentru promovarea mult asteptata.

Iata cateva idei utile cand te afli in mijlocul unei discutii ce implica persoane care nu sunt de fata, care te vor ajuta sa fii sociabil, dar sa nu pari indiscret.

Invata sa faci diferenta intre tipurile de barfe

Barfele rautacioase, cu privire la viata personala a colegilor, nu merita luate in seama.

Expertii in HR iti sugereaza sa fii atent la preferintele celor din echipa de management, sa observi detalii din viata lor personala, sa afli ce sporturi prefera, care sunt activitatile de voluntariat in care sunt implicate sau ce varsta au copiii lor.

Citeste mai mult despre Lumina pozitiva a barfelor de la birou pe Business24.ro

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#barfa loc munca, #barfa colegi munca, #barfa angajati job , #stiri joburi