Târg de job-uri la Iași pentru românii din diaspora care vor să se întoarcă în țară. Când are loc evenimentul

Joi, 26 August 2021, ora 16:37
3650 citiri
Târg de job-uri la Iași pentru românii din diaspora care vor să se întoarcă în țară. Când are loc evenimentul
Afacere încheiată FOTO: Unsplash.com

Primăria Municipiului Iaşi şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) au anuțat că vor organiza vineri, 27 august, pe pietonalul Ștefan cel Mare, un târg al locurilor de muncă dedicat românilor din diaspora.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Iaşi, Sebastian Buraga, a declarat că evenimentul este inclus în cadrul programului "Sărbătoarea Diasporei - Iaşiul este acasă!" - ediţia 2021.

"Agenţii economici îşi vor promova activitatea şi oferta de locuri de muncă în cadrul standurilor pe care Primăria Municipiului Iaşi le va pune la dispoziţie.

Cetăţenii români din diaspora care doresc să se întoarcă acasă și să devină persoane active pe piața muncii au astfel oportunitatea de a interacţiona direct cu potenţiali angajatori ieşeni sau de a primi informaţiile prin intermediul familiilor, prietenilor sau reprezentanţilor Biroului Diaspora din cadrul Primăriei.

Biroul Diaspora transmite săptămânal oferta locurilor de muncă puse la dispoziţie de AJOFM către oficiile diplomatice şi consulare, centrele consulare, asociaţiile româneşti şi mass-media de limba română din afara graniţelor", a declarat Sebastian Buraga.

#locuri de munca, #Iasi, #romani din diaspora , #stiri joburi
Comentarii
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5
românii din diaspora se întoarc în țară: DOAR IN VACANTE! ha,ha,ha!