Targul de Joburi pentru studenti si absolventi - Mira Telecom recruteaza tineri ingineri

Joi, 17 Mai 2012, ora 17:37
2373 citiri
Targul de Joburi pentru studenti si absolventi - Mira Telecom recruteaza tineri ingineri

In perioada 15 - 16 mai 2012, cladirea Rectoratului din Universitatea Politehnica Bucuresti a gazduit Targul de Joburi pentru studenti si absolventi, organizat anual de catre Uniunea Nationala a Studentilor din Romania. Mira Telecom a participat cu sase oferte de joburi dedicate tinerilor absolventi si studentilor in ultimul an sau masteranzilor.

Posturile scoase la concurs - Inginer Vanzari, Inginer Ofertare, Software Test Engineer, C# Video Software Engineer, Junior C# Engineer, Security Systems Engineer - fac parte din categoria entry level si vizeaza absolventi specializati in profilurile: electronica, energetica, electrotehnica, automatica sau matematica. In afara de abilitatile tehnice specifice posturilor, MIRA TELECOM este interesata de buni cunoscatori ai limbii engleze, cu initiativa si abilitati de munca in echipa.

Mai multe detalii despre oferta MIRA TELECOM gasiti pe site-ul evenimentului - http://www.job.unsr.ro/mira_telecom.php.

"MIRA TELECOM ramane fidela valorilor care au consacrat-o ca o companie de top: sustinerea performantei academice, mai ales in zona de cercetare si investitiile sustinute in resurse umane, mai ales in tineri. Mizam pe viitor si avem mare incredere in tinerii profesionisti proaspat iesiti de pe bancile facultatilor. Ne asumam inca o data deviza noastra - Quality work comes from quality people - si speram ca prin aceasta participare la targ dam un semnal pozitiv, sa incurajam si alte companii sa investeasca in tineri in conditiile in care acestia reprezinta un procent ingrijorator din randul somerilor cu calificari superioare", a declarat Stelian Ilie, Presedintele MIRA TELECOM.

Targul de joburi pentru studenti si absolventi 2012 este singurul adresat exclusiv studentilor si absolventilor de studii superioare, indiferent de anul de studiu - licenta, masterat, doctorat - care sunt in cautarea unui loc de munca. Scopul sau este sa asigure companiilor participante o platforma comuna prin care se pot implica in formarea studentilor, ca viitori angajati, prin oferirea unor pozitii de internship sau locuri de munca.

Organizatorul targului, Uniunea Nationala a Studentilor din Romania, este cea mai mare federatie studenteasca la nivel national, infiintata in anul 2006, care reuneste 57 de organizatii studentesti locale, reprezentand studentii a 21 de universitati din 14 orase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Mira Telecom angajari studenti, #targ joburi absolventi , #stiri joburi