Ziare.com

Unii romani primesc prime de Craciun de 1.000 de lei. Vezi unde

Vineri, 23 Decembrie 2011, ora 10:06

   

Unii romani primesc prime de Craciun de 1.000 de lei. Vezi unde
In ciuda crizei, unii angajati din Romania primesc prime de Craciun care ajung la o valoare de 1.000 de lei, in cazul celor care lucreaza in banci, de exemplu.

Potrivit consultantilor de la PricewaterhouseCoopers, valoarea primelor oferite pentru Sarbatorile de iarna este similara cu cea de anul trecut, variind intre 50 si 150 de euro, relateaza Evenimentul Zilei.

La compania petroliera Lukoil, primele vor fi echivalente unui salariu lunar, iar, in cazul producatorului auto Dacia, de 680 de lei, cu 80 de lei mai mare decat in anul trecut.

Miliardarul Ioan Niculae, ce detine grupul Interagro, a declarat ca angajatii sai, 9.800 la numar, vor primi, fiecare, produse in valoare de 500 de lei, pe langa al 13-lea salariu si majorarile salariale cuprinse intre 12 - 18 la suta din ultimele trei luni.

2021 vine cu discounturi de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

In domeniul financiar, angajatii au primit bonusuri valorand aproximativ un salariu de incadrare al fiecarui angajat, respectiv 900 - 1.000 de lei, potrivit unui lider sindical.

Pe de alta parte, statul nu este deloc generos. In cadrul Ministerului Economiei, de exemplu, nu s-au mai dat prime de Craciun in ultimii an, potrivit unei surse din interior.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2422 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor