3.000 de joburi in IT, inginerie si retail, la un click distanta

Marti, 12 Noiembrie 2013, ora 19:05
1483 citiri
3.000 de joburi in IT, inginerie si retail, la un click distanta

Dupa doua editii de succes in Bucuresti si Iasi, cel mai mare targ de recrutare, Angajatori de TOP, continua cu editia online.

Saptamana aceasta, 11-15 noiembrie, pe www.hipo.ro are loc cea de-a doua editie a evenimentului virtual Angajatori de TOP.

Prima editie a avut loc in primavara, cand au fost inregistrate 91.510 vizite atat din partea persoanelor cu experienta, dar si a candidatilor entry-level si a studentilor.

In ceea ce priveste repartizarea vizitelor, 64% dintre cei care au vizitat evenimentul au fost din Bucuresti, in timp ce 36% din alte orase, printre care: Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Incepand de astazi si pana pe 15 noiembrie, candidatii pot aplica la peste 3000 de oportunitati de cariera, iar dintre acestea 57% sunt pozitii adresate persoanelor cu 1-5 ani experienta, 34% dintre oportunitati sunt adresate studentilor si persoanelor cu pana la 1 an experienta, iar 9% sunt joburi pentru profesionisti cu peste 5 ani experienta.

In topul oraselor cu cele mai multe pozitii deschise in cadrul Angajatori de TOP Virtual se afla: Bucuresti, urmat de Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Alaturi de acestea, companiile au deschise pozitii si in orase precum: Arad, Brasov, Alba-Iulia, Craiova, Pitesti, Constanta, Sibiu, Targu-Mures si Oradea.

Pentru oportunitatile de cariera deschise de companiile participante, candidatii pot aplica indiferent de orasul in care locuiesc. Tot ce trebuie sa faca este sa isi creeze un cont si un CV pe portalul de cariera care gazduieste evenimentul, www.hipo.ro.

Dupa logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma evenimentului Angajatori de TOP care le permite sa discute live cu specialistii in resurse umane si sa aplice la oportunitatile de cariera oferite de angajatori din toata tara. Joburile deschise de companii vor fi actualizate permanent pana vineri, 15 noiembrie.

Chiar daca aceasta editie se desfasoara online, candidatii au in continuare ocazia de a interactiona cu reprezentantii companiilor participante si de a primi raspunsuri legate de joburile care prezinta interes pentru ei. Prin intermediul solutiei de chat angajatorii vor raspunde in timp real la intrebarile adresate de catre candidati.

Accesul la evenimentul Angajatori de TOP Virtual este posibil 24h din 24h pana vineri, 15 noiembrie, pe www.hipo.ro Incepand de marti, 12 noiembrie si pana vineri, 15 noiembrie cei care vor accesa platforma evenimentului vor putea participa la sesiuni de interactiune cu o parte dintre companiile participante in intervalul orar 10:00-17:00

Citeste si:
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
George Simion intervine în greva STB. Liderul AUR anunță întâlniri cu greviștii VIDEO
Copreședintele AUR, George Simion, a anunțat că se va întâlni marți, 25 ianuarie, cu greviștii de la STB. Acesta susține că, în calitate de deputat de București, are ”datoria” să...
Greva STB. Nicușor Dan anunță un audiat la managementul companiei: ”Marți dimineață vor fi pe traseu cel puțin 40% din autovehicule”
Greva STB. Nicușor Dan anunță un audiat la managementul companiei: ”Marți dimineață vor fi pe traseu cel puțin 40% din autovehicule”
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat luni seară, 24 ianuarie, că speră ca greva angajaților STB să se oprească în urma negocierilor între Consiliul de Administraţie al companiei...