Ziare.com

Ce salariu poti obtine daca esti selectat la Angajatori de TOP Bucuresti

Vineri, 20 Martie 2015, ora 12:15

   

Ce salariu poti obtine daca esti selectat la Angajatori de TOP Bucuresti
100 de companii participante, 300 de specialisti HR, 4.000 de oportunitati de cariera si 15.000 de vizitatori sunt cifrele care definesc editia din 27-28 martie - Angajatori de TOP Bucuresti.

Cele 4.000 de oportunitati de cariera vor fi deschise atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor.

Salariile variaza in functie de nivelul de experienta si aria de activitate. Pentru un angajat entry-level incep de la 300 de euro, iar pentru candidatii seniori pot ajunge in intervalul 1.000-1.500 de euro si peste 1.500 de euro.

Cele 4.000 de oportunitati de cariera oferite in cadrul Angajatori de TOP Bucuresti sunt adresate candidatilor cu diferite nivele de experienta: 41% dintre joburi sunt pentru candidatii entry-level, 39% dintre joburi pentru persoanele cu nivel mediu de experienta, iar 20% dintre pozitii sunt adresate candidatilor seniori, cu peste 5 ani experienta, persoane care sunt in cautarea unei pozitii ce presupune coordonarea unui departament sau a unei echipe.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!15% mai multe oportunitati de cariera deschise in cadrul Angajatori de TOP Bucuresti

In perioada decembrie 2014 - ianuarie 2015, portalul de cariera www.hipo.ro a realizat studiul "Piata fortei de munca in 2015" aplicat pe un esantion de 261 de companii, reprezentanti ai departamentelor de resurse umane.

In urma interpretarii raspunsurilor, a reiesit ca 74% dintre angajatori estimeaza o crestere a numarului de angajati din companie in 2015 raportat la 2014. Aspect confirmat si de numarul oportunitatilor de cariera anuntat de catre companiile prezente la Angajatori de TOP. In aceasta primavara sunt deschise cele mai multe pozitii din ultimii 3 ani.

In ceea ce priveste criteriile care vor conta in selectia si recrutarea viitorilor angajati, 40% dintre companii considera experienta anterioara, programele de internship si stagiile de practica cele mai valoroase atuuri din CV-urile juniorilor.

In privinta candidatilor seniori, o treime dintre angajatori considera ca experienta relevanta pe o pozitie anterioara este cel mai important criteriu.

La capitolul abilitati "soft skills", in top 5 cele mai apreciate de catre angajatori sunt: orientarea catre rezultate, abilitatile de comunicare, flexibilitatea si adaptabilitatea, proactivitatea si capacitatea de a lucra bine in echipa.

"In prezent, eMAG are peste 1.200 de angajati, iar planurile de recrutare pentru 2015 vizeaza 500 de pozitii noi, atat entry level, cat si pentru cei cu experienta in management. Rolurile sunt deschise in toate ariile functionale din companie, cu focus pe domeniile IT, Comercial si Marketing. Pentru acest an avem planuri indraznete, dorim sa ne intalnim cu candidatii la evenimente de profil, precum targuri de joburi si conferinte, dar si in cadrul unor evenimente speciale de tipul Open Days, workshop-uri sau programe de internship", sustine Cristina Solea, Recruitment Manager, eMAG.

"La Coca-Cola HBC cautarea de noi talente nu inceteaza niciodata, iar absolventii reprezinta o categorie de public foarte importanta in politica noastra de recrutare. Astfel, am creat 2 programe adresate tinerilor absolventi si studentilor.

Primul este programul de management trainee "Destination: Management" - un program de dezvoltare profesionala accelerata dedicat studentilor in ultimul an si absolventilor de studii superioare. Pe parcursul programului, trainee-ul trece printr-un proces complex de dezvoltare personala si profesionala, prin care sa dobandeasca abilitatile necesare gestionarii unui post in cadrul companiei: First Level (cunoasterea companiei si a filosofiei de business), Second Level (gestionarea proiectelor proprii) si Third Level (gestionarea unei echipe). Anul acesta avem 7 posturi in departamentele Marketing, Vanzari, Supply Chain (Productie & Mentenanta), Financiar si Planning.

Cel de-al doilea program este unul de internship prin care viitorii interni vor avea ocazia de a pune in practica cunostintele acumulate in cadrul facultatii.

Internshipul are o durata de 3 luni, iar anul acesta oferim posturi de interni in Marketing, Vanzari, Financiar, Audit, Procurement, Mentenanta, Productie, Asigurarea Calitatii, Planning, Logistica in 4 orase: Ploiesti, Timisoara, Poiana Negrii, Bucuresti" a declarat Maria Dinu, Talent Manager, Coca - Cola HBC.

Ce salarii pot obtine persoanele selectate la Angajatori de TOP Bucuresti?

Estimarile companiilor in privinta salarilor variaza in functie de nivelul de experienta, iar aceste valori pot fi puternic influentate de o serie de alte criterii precum: specializarea candidatului, detinerea anumitor cunostinte tehnice sau competente legate de cunosterea unei limbi straine.

In plus, in cazul profesionistilor, conteaza foarte mult si rezultatele obtinute la locul anterior de munca, experienta relevanta pe o pozitie anterioara, detinerea de certificari sau atestate.

In urma centralizarii informatiilor primite, cei mai multi angajatori au spus ca salariile pentru un angajat entry-level se pot situa in intervalul 300 - 500 de euro, pentru un angajat cu nivel mediu de experienta intre 700 - 1.000 de euro, iar pentru candidatii seniori se pot situa in intervalul 1.000 - 1.500 de euro si peste 1.500 de euro.

Conform studiului realizat de portalul de cariera www.hipo.ro ("Piata fortei de munca in 2015"), pe langa salariul propus, angajatorii vor oferi si alte categorii de beneficii angajatilor, iar printre acestea sunt incluse: tichete de masa, asigurari medicale private, program de lucru flexibil, suport financiar pentru training-uri, decontarea abonamentului, abonament la sala de sport sau prime de Craciun.

O parte dintre companiile prezente in aceasta primavara la Angajatori de TOP Bucuresti participa pentru prima data in cadrul evenimentului, iar printre acestea amintim: eMAG, KFC, BRICO-DEPOT ROMANIA, PayU, UPA Solutions, Gopet Romania, ADP Group, Societe Generale European Business Services, Blue Point, Zepter International Romania, Softwire, Sien, EveryMatrix, Global Market Solutions.

Lista completa a companiilor si detalii despre editia din 27-28 martie Angajatori de TOP Bucuresti sunt disponibile pe site-ul evenimentului.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4295 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Hm...

"candidatilor seniori, cu peste 5 ani experienta"
Dacă o persoană cu 6 ani de experiență intră la categoria seniori, cineva cu 15 unde e? La pensie?

 

 

EN :) Scara de valori profesionale in Romania este facuta in

perspectiva nivelului de educatie si studii a premierului dr Viorel.
De aceea, dupa 5 ani ca ospatar sau sub podurile Parisului, puteti obtine un post zis 'senior' :)))
Dupa alti 10 ani in post, veti putea sa accesati una din posibilitatile de dezvoltare pesonala penale de la Jilava sau alt etablissement de acest calibru.

Ma bucur ca am putut sa va dau o buna explicatie :))) pe care cred ca o banuiati deja!

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor