Ore suplimentare platite, salarii atragatoare, la Targul de joburi pentru manipulantii de marfa in Anglia

Joi, 15 Mai 2014, ora 09:28
1820 citiri
Ore suplimentare platite, salarii atragatoare, la Targul de joburi pentru manipulantii de marfa in Anglia

Cel mai mare targ de joburi pentru muncitori in depozite Anglia are loc la Brasov, in weekendul 17-18 mai. Banca de Joburi ofera cunoscatorilor de limba engleza cu atitudine buna si dexteritate sansa de a acumula castiguri semnificative accesand unul din cele peste 400 de posturi scoase la concurs de catre unul din cei mai importanti jucatori din sectorul depozitelor din Anglia.

Peste 400 de posturi sunt scoase la concurs de catre una din cele mai importante companii din sectorul depozitelor din Anglia. Pentru a fi angajati candidatii trebuie sa indeplineasca doar 3 conditii: sa cunoasca limba engleza la nivel conversational, sa aiba atat o atitudine buna cat si sa fie muncitori, si sa aiba o dexteritate buna in manipularea obiectelor. Persoanele cu experienta prezinta un avantaj in fata angajatorilor englezi, insa sunt acceptati si candidatii fara experienta.

Participantii la targul de joburi pentru muncitori in depozite Anglia se bucura de urmatoarele avantaje:

- Sprijin in redactarea CV-ului: consultantii nostri se asigura in prealabil ca CV-ul participantilor este structurat corect, pune in evidenta calitatile candidatilor si este actualizat la zi.

- Informatii complete: participantii au sansa de a participa la o prezentare extensiva a companiei si de a intra in dialog direct cu reprezentantii acesteia in cadrul interviurilor.

- Costuri minime cu agentia: pentru a usura dpdv financiar plecarea candidatilor Banca de Joburi nu percepe tarif de mediere candidatilor selectati.

- Cuplurile binevenite: cuplurile/ prietenii au posibilitatea sa lucreze la acelasi angajator si sa fie cazati impreuna.

La acest eveniment sunt acceptati candidati din intreaga tara cat si din Republica Moldova daca detin pasaport romanesc, cu varsta minima de 18 ani.

Pentru informatii suplimentare despre targul pentru Muncitori depozite in Anglia din luna mai, precum si despre serviciile Banca de Joburi ne puteti contacta la numerele de telefon 0268 - 311 547/ 0368 412 996 si la adresa de mail info@bancadejoburi.ro.

Citeste si:
Dacian Cioloş, despre o eventuală revenire a USR PLUS în coaliție: ”Nu intenţionez să intru în guvern, nici ca ministru, nici ca vicepremier”
Dacian Cioloş, despre o eventuală revenire a USR PLUS în coaliție: ”Nu intenţionez să intru în guvern, nici ca ministru, nici ca vicepremier”
Liderul USR PLUS, Dacian Cioloş, a spus într-o întâlnire online cu membrii din diaspora, că nu vrea să devină ministru sau vicepremier dacă USR PLUS se va întoarce la guvernare, susţin...
De ce oamenii onești nu vor să se implice în politică
De ce oamenii onești nu vor să se implice în politică
În România sunt mulți oameni onești, civilizați, morali, cu dragoste de semeni și de națiune, cu educație solidă și cu studii serioase (indiferent nivelul lor), cu experiență de muncă...
Sursa: Ziare.com