Ziare.com

Peste 130 de companii cu planuri de recrutare se reunesc la Angajatori de TOP

Luni, 16 Februarie 2015, ora 23:20

   

Peste 130 de companii cu planuri de recrutare se reunesc la Angajatori de TOP
Cei 9 ani de experienta, peste 28 de editii organizate pana in prezent si 1450 de companii participante, definesc cel mai mare eveniment de cariera, Angajatori de TOP. Targul de cariera Angajatori de TOP este unul de referinta pentru piata de recrutare din Romania, concentrand un procent semnificativ din oferta locurilor de munca si peste 420 de specialisti din departamentul HR prezenti la fiecare editie.

Un astfel de targ de cariera reprezinta o reala oportunitate de a interactiona cu angajatorii si de a crea o impresie buna chiar inainte de un posibil interviu. Numarul oportunitatilor de cariera, diversitatea joburilor oferite si prestigiul angajatorilor prezenti in cele doua zile au reprezentat principalele motive care i-au determinat pe vizitatori sa participe la editiile anterioare Angajatori de TOP.

In aceasta primavara, targul de cariera Angajatori de TOP va fi prezent prin 3 editii, in Bucuresti si Timisoara si printr-o editie nationala, pe www.hipo.ro, dupa cum urmeaza:

  • Timisoara, 13-14 martie, Centrul Regional de Afaceri Timisoara;
  • Bucuresti, 27-28 martie, Sala Palatului;
  • Virtual, 30 martie - 19 aprilie, pe www.hipo.ro.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Evenimentele Angajatori de TOP vor cuprinde doua zone special create pentru cei care sunt interesati de dezvoltarea lor personala si profesionala:

  • TechTalks - este o sectiune special creata pentru cei interesati de industria IT, o industrie dinamica in ultimii ani si cu potential de dezvoltare in viitor. Publicul este format din profesionisti din domeniu IT, pasionati de tehnologie si noutatile din domeniu, persoane care se afla in cautarea unui job sau vor sa faca o schimbare in cariera;
  • O serie de workshop-uri de cariera si dezvoltare profesionala. Workshop-urile sustinute in cadrul Angajatori de TOP reprezinta o modalitate eficienta prin care reprezentantii companiilor pot interactiona cu candidatii selectati si se pot implica activ in dezvoltarea anumitor competente ale celor prezenti.

Pana la aceasta data, au confirmat prezenta la unul dintre cele 3 evenimente Angajatori de TOP peste 130 companii din arii diverse de activitate, cu planuri mari de recrutare.

Angajatorii care vor sa participe la eveniment, se pot inscrie la adresa angajatori@catalyst.ro pana pe 28 februarie 2015.

Incepand cu 17 februarie, lista completa a companiilor si detalii despre cele 3 evenimente Angajatori de TOP din aceasta primavara vor fi disponibile pe www.hipo.ro

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2807 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

oferta noua de lucru

O noua oferta de lucru. Nu este necesara experienta. Cautam operatori calculator. Oferim curs gratuit. Se lucreaza part-time. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva nou. Informatii la adresa ruthsmile@yahoo.com

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor