Peste 130 de companii cu planuri de recrutare se reunesc la Angajatori de TOP

Luni, 16 Februarie 2015, ora 23:20
3498 citiri
Peste 130 de companii cu planuri de recrutare se reunesc la Angajatori de TOP

Cei 9 ani de experienta, peste 28 de editii organizate pana in prezent si 1450 de companii participante, definesc cel mai mare eveniment de cariera, Angajatori de TOP. Targul de cariera Angajatori de TOP este unul de referinta pentru piata de recrutare din Romania, concentrand un procent semnificativ din oferta locurilor de munca si peste 420 de specialisti din departamentul HR prezenti la fiecare editie.

Un astfel de targ de cariera reprezinta o reala oportunitate de a interactiona cu angajatorii si de a crea o impresie buna chiar inainte de un posibil interviu. Numarul oportunitatilor de cariera, diversitatea joburilor oferite si prestigiul angajatorilor prezenti in cele doua zile au reprezentat principalele motive care i-au determinat pe vizitatori sa participe la editiile anterioare Angajatori de TOP.

In aceasta primavara, targul de cariera Angajatori de TOP va fi prezent prin 3 editii, in Bucuresti si Timisoara si printr-o editie nationala, pe www.hipo.ro, dupa cum urmeaza:

  • Timisoara, 13-14 martie, Centrul Regional de Afaceri Timisoara;
  • Bucuresti, 27-28 martie, Sala Palatului;
  • Virtual, 30 martie - 19 aprilie, pe www.hipo.ro.

Evenimentele Angajatori de TOP vor cuprinde doua zone special create pentru cei care sunt interesati de dezvoltarea lor personala si profesionala:

  • TechTalks - este o sectiune special creata pentru cei interesati de industria IT, o industrie dinamica in ultimii ani si cu potential de dezvoltare in viitor. Publicul este format din profesionisti din domeniu IT, pasionati de tehnologie si noutatile din domeniu, persoane care se afla in cautarea unui job sau vor sa faca o schimbare in cariera;
  • O serie de workshop-uri de cariera si dezvoltare profesionala. Workshop-urile sustinute in cadrul Angajatori de TOP reprezinta o modalitate eficienta prin care reprezentantii companiilor pot interactiona cu candidatii selectati si se pot implica activ in dezvoltarea anumitor competente ale celor prezenti.

Pana la aceasta data, au confirmat prezenta la unul dintre cele 3 evenimente Angajatori de TOP peste 130 companii din arii diverse de activitate, cu planuri mari de recrutare.

Angajatorii care vor sa participe la eveniment, se pot inscrie la adresa angajatori@catalyst.ro pana pe 28 februarie 2015.

Incepand cu 17 februarie, lista completa a companiilor si detalii despre cele 3 evenimente Angajatori de TOP din aceasta primavara vor fi disponibile pe www.hipo.ro

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#targ Angajatori TOP 2015, #targ locuri munca 2015 , #targ joburi