Ziare.com

Sute de locuri de munca in Bucuresti si in alte 40 de orase din Romania

Miercuri, 16 Iulie 2014, ora 16:22

   

Sute de locuri de munca in Bucuresti si in alte 40 de orase din Romania
Targul Virtual Hipo.ro pentru absolventi este un eveniment de recrutare adresat studentilor si masteranzilor care vor sa se angajeze in aceasta vara.

Evenimentul se desfasoara la nivel national, pe www.hipo.ro, si reuneste 27 de companii care isi desfasoara activitatea in domenii precum: financiar - bancar, IT, inginerie, telecomunicatii, retail, FMCG si consultanta.

Cei care acceseaza www.hipo.ro vor avea sansa sa discute cu o parte dintre reprezentantii companiilor participante si sa primeasca raspunsuri legate de joburile care prezinta interes pentru ei. In cadrul editiei cu numarul 8 a Targului Virtual Hipo.ro pentru absolventi sunt deschise 600 de joburi si programe dedicate studentilor si absolventilor.

Accesul la Targul Virtual Hipo.ro pentru absolventi este posibil 24h din 24h pana pe 15 august pe www.hipo.ro. In urmatoarea perioada cei care vor accesa sectiunea dedicata evenimentului vor putea participa la sesiuni de interactiune cu trei dintre companiile participante:

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

- Asseco South Eastern Europe Romania (22 iulie, ora 14:00) va sustine un webinar in care vor fi abordate subiecte precum: pozitiile deschise in cadrul companiei, procesul de recrutare, ce inseamna o cariera in dezvoltarea de aplicatii software pentru domeniul bancar;

- KPMG (23 iulie, ora 13.00) va sustine un webinar despre structura programelor de internship deschise, oportunitatile de invatare si dezvoltare din cadrul companiei. Programul este adresat absolventilor de la facultatile cu profil Economic, Politehnica, Matematica, Chimie, Fizica, care detin abilitati avansate de comunicare in limba engleza si s-au implicat in timpul facultatii in diverse activitati extracurriculare;

- reprezentantii companiei Genpact vor raspunde la intrebari prin intermediul paginii de Facebook Hipo.ro - https://www.facebook.com/www.hipo.ro, in perioada 21 iulie - 4 august 2014. Compania are deschise o serie de pozitii pentru studenti si absolventi care detin abilitati de limbi straine, printre care: franceza, italiana, spaniola sau germana.

Pana pe 15 august cei care viziteaza pagina dedicata evenimentului pot aplica la peste 600 de joburi entry-level, programe de internship si stagii de practica. Pentru oportunitatile de cariera deschise de companiile participante, candidatii pot aplica indiferent de orasul in care locuiesc, joburile fiind deshise la nivel national. Cateva dintre orasele in care sunt deschise oportunitati de cariera sunt: Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca, Piata Neamt, Brasov, Arad, Alba Iulia, Ploiesti, Deva, Hunedoara, Constanta, Sibiu, Oradea etc.

In plus, cei care vor sa urmeze o cariera internationala pot aplica la pozitiile deschise in tari precum Cehia si Bulgaria. Candidatii interesati sa participe la Targul Virtual Hipo.ro pentru absolventi trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe portalul de cariera www.hipo.ro. Dupa logare, pot intra pe platforma evenimentului si pot aplica la oportunitatile de cariera oferite de cele 27 de companii participante.

Mai multe detalii despre Targul Virtual Hipo.ro pentru absolventi sunt disponibile in sectiunea special creata pe www.hipo.ro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1608 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor