Targ virtual pentru medici si asistenti: Peste 500 de joburi cu salarii de mii de euro

Marti, 14 Iunie 2016, ora 10:50
3369 citiri
Targ virtual pentru medici si asistenti: Peste 500 de joburi cu salarii de mii de euro

Peste 500 de joburi in Europa pentru medici si asistenti sunt disponibile la Targul Virtual deschis de luni pana pe 3 iulie pe Internet. Accesul la targul de recrutare este gratuit si se face cu un simplu click.

Este cea de a 8-a editie a Targului Virtual, cel mai mare dedicat personalului medical din Europa, organizat de "Careers in White". De data aceasta internautii pot alege din peste 500 de oferte de munca disponibile atat in Romania, cat si in tari precum Marea Britanie, Irlanda, Germania, Franta sau Tarile Nordice, se precizeaza intr-un comunicat remis Ziare.com.

Targul este deschis 24 de ore din 24.

"Candidatii au posibilitatea sa aplice de acasa, din fata unui calculator sau a unei tablete, fara sa fie nevoie sa se deplaseze intr-o anumita locatie pentru a fi recrutati. Cu un simplu click aici, acestia au acces la platforma care le pune la dispozitie job-uri pentru medici din orice specializare, asistenti medicali, ingrijitori, stomatologi, moase, absolventi de Medicina si multe altele", se precizeaza in comunicatul citat.

Candidatul trebuie sa se inregistreze si sa isi incarce CV-ul pe platforma online, dupa care are acces la toate informatiile legate de recrutori si de job-urile pe care acestia le ofera.

Mai mult, el are posibilitatea sa discute live cu recrutorii prin intermediul unei ferestre de chat.

"Pe langa salariile atractive care se situeaza intre 7.000 si 9.000 de euro pe luna pentru medicii specialisti in tari precum Norvegia, Suedia, Danemarca, UK, Franta sau Germania, cei care aleg sa emigreze beneficiaza si de cursuri de limba straina, transport gratuit spre tara de relocare, traininguri, ajutor in gasirea unei locuinte, sprijin pentru relocarea intregii familii dar si posibilitatea de a prelua un cabinet medical cu tot cu pacienti de la un alt medic", se mai precizeaza in comunicatul citat.

Mai multe detalii pot fi gasite pe pagina de Facebook special dedicata.

Vezi si cate persoane din sistemul sanitar vor beneficia de cresteri salariale ca urmare a adoptarii Ordonantei de Urgenta de catre guvernul Ciolos.

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...