Ziare.com

Targul de cariera Angajatori de TOP continua

Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 12:03

   

Targul de cariera Angajatori de TOP continua
Dupa cele 3 editii fizice din Bucuresti, Iasi si Timisoara, cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP, continua cu o editie virtuala pe Hipo.ro.

In perioada 3 - 16 noiembrie are loc cea de-a 4 editie a evenimentului virtual Angajatori de TOP care reuneste 90 dintre cei mai activi angajatori din Romania, din domeniile: financiar-bancar, consultanta, IT, telecom, automotive, inginerie, outsourcing, cercetare-dezvoltare, farma, retail.

Cele mai multe companii sunt din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi, dar la eveniment sunt companii din aproape toate orasele mari ale tarii.

Incepand de astazi si pana pe 16 noiembrie, candidatii pot aplica la peste 3000 de oportunitati de cariera adresate atat profesionistilor cat si studentilor si absolventilor. Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidatii trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe site-ul Hipo.ro. Dupa logare vor putea accesa platforma 3D a evenimentului Angajatori de TOP si se pot inscrie la seminarii online (webinarii) cu reprezentanti ai companiilor.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Virtualizarea procesului de recrutare

Targurile de cariera virtuale si webinariile reprezinta canale alternative de recrutare fiind instrumente utilizate des in alte tari pentru eficientizarea proceselor. Ele sunt din ce in ce mai utilizate si in Romania, iar editia din aceasta toamna Angajatri de TOP Virtual este cea care reuneste un numar impresionant de companii participante, de unde rezulta orientarea angajatorilor catre astfel de modalitati de recrutare.

Pentru candidati, un eveniment de recrutare care se desfasoara online, asa cum este Angajatori de TOP Virtual concentreaza un numar semnificativ de joburi intr-un interval scurt de timp eficientizand procesul de recrutare atat pentru candidati cat si pentru companii. Totodata el reprezinta o modalitate prin care se pot familiariza cu noile instrumente folosite de angajatori in recrutarea candidatilor.

De exemplu, in cadrul evenimentului virtual, companiile pot sustine seminarii online (webinarii). Pe intelesul tuturor, webinar-ul este un seminar online, o prezentare interactiva sustinuta de un specialist in recrutare pentru un grup de persoane conectate la internet din locatii diferite. Modalitatea de participare este facila orcui detine un calculator/laptop si conexiune la internet singura conditie fiind aceea ca trebuie sa se preinscrie si sa fie prezent online, la ora stabilita.

Prin intermediul webinariilor, candidatii au posibilitatea sa discute cu reprezentanti ai companiilor participante si sa primeasca raspunsuri la intrebarile lor, iar pentru angajatori este o modalitate prin care pot cunoaste potentiali candidati. Portalul de cariera Hipo.ro este primul site de cariera din Romania care sustine astfel de webinarii, iar in cadrul Angajatori de TOP Virtual, candidatii se pot inscrie la doua astfel de seminarii online:

Marti, 11 noiembrie, L'Oreal Romania - "L'Oreal Inside-out" in cadrul caruia vor descoperi ce inseamna sa lucrezi in industria de beauty, care sunt provocarile de business si cum te poti dezvolta in cadrul echipei L'Oreal."

Joi, 13 noiembrie, EY Romania - "Career path at EY Romania" este un semniar in cadrul caruia participantii vor afla ce oportunitati de cariera ofera compania, care sunt etapele procesului de selectie si cum pot evolua in cadrul echipei EY."

Participarea la targul virtual Angajatori de TOP si la webinarii este gratuita pentru candidati.

Accesul la Angajatori de TOP Virtual este posibil 24h din 24h pana duminica, 16 noiembrie, pe Hipo.ro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1854 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor