Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Targuri de locuri de munca in domeniul medical

Luni, 17 Septembrie 2012, ora 21:56
3802 citiri
Targuri de locuri de munca in domeniul medical
Foto: Ring

Sute de oferte de locuri de munca pentru medici si asistenti medicali in tari precum Marea Britanie, Germania, Franta, Belgia, Norvegia, Suedia si Danemarca vor fi prezentate in perioada 29 septembrie-10 octombrie in Bucuresti si in alte sapte judete, salariile oferite putand depasi 5.000 de euro.

Pe langa oferta de locuri de munca, participantilor le sunt pregatite si seminarii gratuite, inregistrare de Video CV-uri si postarea lor pe cea mai mare platforma de locuri de munca din domeniul medical, dar si consultanta directa de la recrutori.

Cea de-a 12-a editie a MedPharm Careers, cel mai mare targ de locuri de munca din Europa in domeniul medical si farmaceutic, aduce pentru medicii si asistentii medicali romani locuri de munca in Marea Britanie, Germania, Franta, Belgia, Norvegia, Suedia, Danemarca si in alte tari.

Targul de locuri de munca va fi organizat in Bucuresti si in orasele Sibiu, Brasov, Targu Mures, Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare si Timisoara.

In cadrul targului de toamna, vor fi organizate si seminarii de limbi straine pentru cunoasterea terminologiei medicale si pentru sfaturi practice pentru adaptarea la munca in strainatate.

In cadrul targului va fi prezent un stand unde echipa MedPharm Careers va pune la dispozitie aparatura necesara pentru inregistrarea CV-urilor video, care vor fi incarcate pe cea mai mare platforma de joburi medicale, www.medpharmjobs.com, unde au acces toate firmele de recrutare partenere.

Targurile de locuri de munca vor fi organizate in: Bucuresti, la Ramada Majestic Hotel (29 septembrie), Brasov, la Hotel Ambient (30 septembrie), Sibiu, Hotel Ramada (1 octombrie), Targu Mures, la grand Hotel (2 octombrie), Cluj-Napoca, la Hotel Golden Tulip Ana Dome (2 octombrie), Oradea, la Hotel Ramada (3 octombrie), Baia Mare, la Hotel Mara (9 octombrie) si Timisoara, la Hotel Timisoara (10 octombrie).

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#targ locuri de munca Bucuresti, #targ locuri de munca medical, #targ locuri de munca Transilvania , #targ joburi