Invata sa fii antreprenor sau analist financiar

Joi, 11 Aprilie 2013, ora 10:56
2869 citiri
Invata sa fii antreprenor sau analist financiar

Antreprenorii, directorii, managerii, contabilii sau angajatii bancilor sau ai altor institutii financiare pot beneficia de training specializat.

Cursurile specializate sunt sustinute de Dragos Cabat si Catalin Dumitrescu, managing partneri ai Efin.ro.

"O oferta de produse si servicii care sa raspunda asteptarilor clientilor si specializarea angajatilor sunt conditii fara de care companiile/institutiile financiare au sanse minime de a se impune pe o piata agresiva si aflata in recul. Devenind tot mai constienti de aceste lucruri, am luat decizia de a crea o serie cursuri care sa vina in ajutorul oamenilor de afaceri si ai angajatilor din banci care trebuie sa inteleaga si sa aprofundeze notiunile financiare in contextul operatiunilor si dezvoltarii firmei si sa gaseasca solutii cu aplicabilitate imediata in institutiile pe care le reprezinta, intr-un mediu economic deloc prietenos", a declarat Dragos Cabat, potrivit unui comunicat Efin.ro remis joi Ziare.com.

In cadrul cursurilor de pregatire pentru antreprenori vor fi abordate teme precum:

- Analiza financiara pentru antreprenori;

- Planificarea si dezvoltarea afacerii;

- Finantarea planului de afaceri. Prezentarea informatiei;

- Structurarea si negocierea finantarilor;

- Valoarea in timp a banilor pentru antreprenori;

- Evaluarea strategica a afacerii.

In ceea ce priveste cursurile de pregatire pentru analisti financiari, se va pune accent pe analiza financiara a companiilor si proiectelor de investitii, precum si pe finantarea planului de afaceri din perspectiva analistilor financiari.

Printre participantii la cursurile organizate de Efin s-au numarat angajati ai OMV Petrom, clienti ai BPP Professional Education Romania, BCR, Bancpost si Alpha Bank Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#cursuri pregatire analisti financiari, #cursuri antreprenori , #training