Ce vedete si-au facut operatii estetice?

Duminica, 09 Noiembrie 2008, ora 10:07
7733 citiri
Ce vedete si-au facut operatii estetice?

In ultima vreme, programarile la operatiile estetice au devenit mai numeroase decat cele de la coafor.

Tot mai multe vedete se intalnesc in rezervele clinicilor private, desi nu vor sa recunoasca pentru nimic in lume ca apeleaza la operatii estetice.

Ziarul Click a aflat ce vedete sunt "campioane" la operatii si cati bani au scos din buzunar pentru a se retusa.

Cristina Spatar are cele mai multe interventii chirurgicale la nivelul fetei, lucru ce i-a modificat mare parte din fizionomie. Astfel, regina R&B-ului si-a modificat forma nasului de mai multe ori, pana a ajuns la rezultatul dorit.

Pentru un aspect mai copilaresc, Cristina si-a ridicat pometii, iar buzele au fost injectate cu colagen, in nenumarate randuri. Apropiatii ei spun ca aceasta si-a remodelat si soldurile.

Loredana Groza si-a ajustat trupul pentru a se simti cat mai bine in lumina reflectoarelor. Desi vedeta nu a comentat niciodata metodele sale de infrumusetare, prietenii Loredanei sustin ca aceasta si-a facut o operatie de ridicare de sani.

La nivelul fetei a avut, insa, parte de cele mai mari modificari: nasul a fost operat, buzele marite, iar dantura refacuta din portelan.

Desi nu vrea sa recunoasca, in urma cu doi ani, Cristina Rus si-a modificat forma nasului, iar la inceputul acestui an a pasit si in celebra clinica din Bacau, pentru a-si mari bustul.

In plus, Cristina a apelat si la tatuajul cosmetic, pentru a-si contura forma buzelor si pe cea a sprancenelor.

Surorile Vlasov au apelat la metodele de marire a buzelor in urma cu cativa ani, incercand sa copieze modelul Angelinei Jolie. In urma injectarilor repetate si a surplusului de botox din fata, acestea au fost numite de catre dr. Marek Valcu "Cher autohtone".

Pe urmele celebrelor surori au luat-o si vedete precum Elena Basescu sau Gina Pistol, acestea injectandu-si propria grasime in buze.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#vedete, #operatii estetice, #Cristina Spatar, #Loredana Groza , #stiri Loredana Groza
Comentarii