Premiu fabulos câștigat la loterie. Noul miliardar a nimerit toate numerele

Duminica, 15 Ianuarie 2023, ora 09:49
5772 citiri
Premiu fabulos câștigat la loterie. Noul miliardar a nimerit toate numerele
Marele premiu a fost câştigat în statul Maine

Statul Maine a obţinut primul său jackpot Mega Millions, după ce fericitul câştigător a nimerit toate numerele pentru marele premiu al loteriei estimat la 1,35 miliarde de dolari, relatează AP.

Combinaţia norocoasă de numere extrase vineri seara târziu a fost: 30, 43, 45, 46, 61 şi Mega Ball 14. Biletul câştigător a fost vândut la Hometown Gas & Grill din Lebanon, Maine, conform Loteriei de Stat din Maine. Oraşul din sudul statului Maine, cu peste 6.500 de locuitori, se învecinează cu New Hampshire.

Câştigătorul, al cărui nume nu este încă cunoscut, avea şanse de 1 la 302,6 milioane, ceea ce a dus la trei luni de extrageri.

„Felicitări Loteriei de Stat din Maine, care tocmai a câştigat primul său jackpot Mega Millions”, a declarat Pat McDonald, directorul loteriei din Ohio şi director principal al Consorţiului Mega Millions.

Jackpot-ul este al doilea ca mărime din istoria Mega Millions şi a fost a patra oară când s-a câştigat un miliard de dolari. Cel mai mare jackpot Mega Millions, din octombrie 2018, a fost de 1,53 miliarde de dolari, revendicat de un singur deţinător de bilet din Carolina de Sud.

Extragerea de vineri a marcat, de asemenea, a şaptea oară când a existat un câştigător al marelui premiu vineri, 13, o dată considerată cu ghinion.

Pentru a revendica totalul de 1,35 miliarde de dolari, câştigătorul ar trebui să ia banii cu plăţi anuale pe o perioadă de 29 de ani. Majoritatea beneficiarilor de jackpot preferă opţiunea de numerar redusă, dar mai rapidă, care pentru extragerea de vineri seara a fost estimată la 724,6 milioane de dolari.

Până vineri seara, au existat 25 de extrageri fără un câştigător de jackpot.

Vineri au fost peste 7 milioane de bilete câştigătoare pe nouă niveluri de premii. În afară de jackpot-ul din Maine, 14 bilete s-au potrivit cu cinci bile albe pentru a revendica premiul de al doilea nivel de 1 milion de dolari. Patru au fost vândute în New York, două în California şi câte unul în Florida, Illinois, Kansas, Kentucky, Missouri, Carolina de Nord, Pennsylvania şi Texas, a anunţat Mega Millions.

Mega Millions este jucat în 45 de state, precum şi în Washington D.C. şi Insulele Virgine americane.

Problema urșilor, analizată în ședință extraordinară la Camera Deputaților. Câte animale urmează să fie ucise
Problema urșilor, analizată în ședință extraordinară la Camera Deputaților. Câte animale urmează să fie ucise
Biroul permanent al Camerei Deputaţilor se reunește luni, 15 iulie, la ora 15.00, pentru a rezolva de urgență modificarea legislației cu privire la numărul de urși admis în țară. După...
Trecutul profesional al parlamentarilor, secret de stat. De ce își ascund politicienii CV-urile. „Trei luni de zile am fost linșat”
Trecutul profesional al parlamentarilor, secret de stat. De ce își ascund politicienii CV-urile. „Trei luni de zile am fost linșat”
Peste 25 de parlamentari refuză încă, în apropierea finalului de mandat, să expună pe pagina instituției informațiile cu privire la parcursul lor profesional. Unii deputați și senatori...
#loterie, #premiu, #miliardar, #numere , #stiri magazin
  1. Horoscop zilnic. Luni, 15 iulie. Zodia care primește o propunere de petrecere a timpului liber
  2. Bancul zilei: Un dirijor se întâlnește cu Dumnezeu
  3. Andrew Tate a urcat pe scena festivalului organizat de Selly: „România te iubește, frate!". Droguri și manele la „Beach, Please!" VIDEO
  4. El este singura „bonă masculină" din România. Ce salariu cere de la clienți: „Mulți copii duc dorul unei prezențe masculine”
  5. A murit „Brenda” din Beverly Hills. Actrița Shannen Doherty avea 53 de ani
  6. Asistenta TV Natalia Mateuț a recunoscut câți bani a plătit dealerilor de droguri. ”A avut, pur si simplu, ghinion”
  7. Avertizare pentru turiștii români care merg în Albania. Metoda pusă în practică de poliția locală care te poate lăsa fără permis VIDEO
  8. Polițist surprins în timp ce împinge la autospeciala de serviciu. Alt șofer s-a oferit să-l ajute VIDEO
  9. ”Vine adesea pe neașteptate”. Metoda inedită prin care putem afla dacă suntem supuși riscului de infarct miocardic
  10. Horoscop zilnic. Duminică, 14 iulie. Zodia care își petrece seara cu prietenii