Bărbat tâlhărit de consăteni, după ce a câștigat la loto. Suma de bani pe care au luat-o hoții

Joi, 14 Aprilie 2022, ora 16:16
4335 citiri
Bărbat tâlhărit de consăteni, după ce a câștigat la loto. Suma de bani pe care au luat-o hoții
Bilete la Loto FOTO: Arhivă Ziare.com

Patru bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată.

Ei au furat peste 10.000 de euro de la o persoană din localitatea suceveană Ostra.

Potrivit IPJ Suceava, un bărbat în vârstă de 41 de ani din Ostra a reclamat că, în noaptea de marţi spre miercuri, a fost tâlhărit de patru bărbaţi care i-au luat o borsetă în care avea 55.000 de lei, bani câştigaţi la Loto.

Acesta a spus că în noaptea de marţi spre miercuri în timp ce se afla la domiciliu, în locuinţă au intrat patru indivizi care l-au deposedat prin ameninţare de borseta cu suma de 55.000 lei, pe care o avea la brâu.

Reclamantul nu a fost agresat şi nu prezenta urme de agresiune fizică pe corp.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a obţinut mandat de percheziţie în şase locaţii având legătură cu principalii suspecţi în cauză, ocazie cu care la domiciliile acestora s-au identificat şi ridicat bunuri şi obiecte care interesează cauza, iar în baza probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de doi bărbaţi, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar faţă de alţi doi pentru comiterea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de tâlhărie calificată.

Cei patru au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în arest, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Eveniment Quarterly Report

Valentina Pelinel a dezvăluit cum rezistă în căsnicia cu Borcea, care are nouă copii
Valentina Pelinel a dezvăluit cum rezistă în căsnicia cu Borcea, care are nouă copii
Pe 30 septembrie, Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au sărbătorit 5 ani de la nunta lor, care a avut loc la Budapesta. Cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea, care e și mama a trei...
Vagoane CFR, prădate de hoți. Cum au fost descoperiți indivizii
Vagoane CFR, prădate de hoți. Cum au fost descoperiți indivizii
Doi bărbaţi din localitatea Ştefan cel Mare, județul Bacău, au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 ore după ce ar fi furat mai multe componente ale unor vagoane CFR, a informat...
#loto, #furt, #bani , #stiri juridice