Loto Polonia Multi: Reguli de joc și frecvența extragerilor

Advertorial
Joi, 20 Octombrie 2022, ora 14:50
15498 citiri
Loto Polonia Multi: Reguli de joc și frecvența extragerilor
Românii joacă la Loto Polonia Multi FOTO / Shutterstock

Printre cele mai populare jocuri de noroc sunt cele de loto, tombole cu numere la care participă oameni de toate vârstele, din multe țări europene și nu numai. Încă din antichitate au fost organizate loterii, iar în perioada modernă acestea au devenit adevărate atracții publice. Odată cu apariția gamblingului online, interesul s-a mutat către extragerile pe internet. Vă prezentăm în continuare detalii despre Loto Polonia Multi, preferată de mulți jucători români.

Caracteristici și extrageri pentru Loto Polonia Multi

Loteria online Polonia Multi este un joc cu numere de tip 20/80, adică se extrag 20 de numere din intervalul de la 1 la 80. Jocul este organizat de polonezi, dar este accesibil și românilor, pe site-uri de pariuri sportive și casino online.

În fiecare zi sunt 2 extrageri: Multi Polonia 1 la ora 15:00 și Multi Polonia 2 la ora 22:50. Să nu confundați cu Polonia Keno, care este un joc 20/70, cu extrageri multiple, la fiecare 4 minute.

Caracteristicile jocurilor de Loto Polonia 1 și 2 sunt ora fixă de afișare a numerelor și faptul că extragerile au loc o singură dată pe zi, pentru fiecare dintre cele două loterii poloneze.

Românii care pariază la Loto Polonia Multi pot vedea în timp real care sunt cele 20 de numere norocoase și află instant dacă au prins combinații câștigătoare. Pe telefon, tabletă sau laptop primesc informațiile actualizate despre jocurile loto.

Reguli și strategii de joc la Polonia Multi

Sunt câteva reguli la Polonia Multi pe care trebuie să le respecte orice jucător. Miza minimă este de un leu și se pot paria cel puțin un număr și cel mult 15 numere pe un singur bilet.

Jucătorii au la dispoziție pariuri simple sau bilete sistem, care combină mai multe extrageri. Pentru biletele simple condiția de câștig este ca toate numerele alese să se regăsească printre cele care au fost extrase. La pariurile de tip sistem trebuie să fie aleasă o condiție de minim (1/2) și una de maxim (8/15).

Câștigurile la Loto Polonia Multi sunt de 3.90 ori suma mizată pentru 1 număr câștigător, de 16 ori pentru două numere și ajunge la 150000 x pariul inițial pentru 8 numere alese corect.

Cele mai populare strategii de joc la Loto Polonia Multi sunt alegerea numerelor fierbinți (cel mai des extrase) sau reci (cel mai rar apărute), metodele cu miză progresivă precum Martingale sau Fibonacci, selectarea de numere mixte sau eliminarea celor care au ieșit de trei ori la rând.

Mulți jucători de loto aleg Polonia Multi pentru că oferă șansa unor câștiguri frumoase și oportunitatea mizelor cotidiene. Față de loteriile clasice, unde extragerile sunt doar o dată pe săptămână, această loterie online reprezintă o ocazie pentru gambleri să se bucure în fiecare zi de hobby-ul lor.

Quarterly Report - Editia 4

Două țări cer scut antiaerian pentru toate statele din UE. "Trebuie să fie un program care să răspundă acestei vulnerabilităţi majore a securităţii noastre"
Două țări cer scut antiaerian pentru toate statele din UE. "Trebuie să fie un program care să răspundă acestei vulnerabilităţi majore a securităţii noastre"
Polonia şi Grecia au cerut, joi, Uniunii Europene să se doteze cu un scut antiaerian, pentru a se proteja mai bine, în plin război între Rusia şi Ucraina, potrivit unui comunicat comun al...
Sistemul sofisticat cu care Polonia își va monitoriza granițele cu Rusia. Doar americanii îl mai folosesc
Sistemul sofisticat cu care Polonia își va monitoriza granițele cu Rusia. Doar americanii îl mai folosesc
Polonia a semnat un acord cu SUA pentru achiziţionarea contra sumei de 960 de milioane de dolari a unui sistem de supraveghere aerospaţială pentru monitorizarea frontierelor sale nord-estice, a...
#loto, #jocuri, #Polonia, #jocuri de noroc , #stiri jocuri