Louie Anderson a murit. Celebrul comediant american avea 68 de ani

Vineri, 21 Ianuarie 2022, ora 18:48
4336 citiri
Louie Anderson a murit. Celebrul comediant american avea 68 de ani
Louie Anderson avea 68 de ani și a pierdut lupta cu cancerul FOTO Hepta

Louie Anderson, celebrul comedian, actor și gazdă de show-uri TV, câștigător de Emmy, a murit vineri, 21 ianuarie, la Las Vegas.

Vestea tristă a fost confirmată de impresarul său, pentru Variety. Louie Anderson a pierdut o lungă luptă cu cancerul. Avea 68 de ani.

Un actor de stand-up experimentat, cu o carieră de peste patru decenii, Anderson a ajuns celebru în 1984, după ce a apărut la „The Tonight Show Starring Johnny Carson”.

După aceea, a fost difuzat de canalul Showtime în 1987, a avut apariții TV regulate în emisiuni de noapte și a apărut în filme precum „Ferris Bueller’s Day Off” în 1986 și „Coming to America” în 1988.

În 1995, Anderson a produs, creat și jucat în serialul animat original Fox „Life With Louie”. Ca mare parte din motivele care au inspirat numerele de stand-up ale lui Anderson, „Life With Louie” s-a bazat în mare măsură pe experiențele sale din copilăria trăită în Saint Paul, Minnesota, într-o familie cu 11 copii.

Comicul a dat vocea unei versiuni ficționale a sinelui său de opt ani în serial, câștigând două Daytime Emmy pentru interpretare într-un program animat.

Spectacolul a fost difuzat în perioada 1995-1998. În 1996, a creat și a jucat în „The Louie Show”, un sitcom de scurtă durată de la CBS, care a fost anulat după șase episoade.

În 1999, Anderson a prezentat show-ul de succes „Family Feud”, părăsind seria după patru ani în 2002.

În ultimii ani, Anderson a câștigat aprecieri pentru interpretarea sa din serialul original de comedie „Baskets”.

Spectacolul, care a avut premiera în 2016 și a durat până în 2019. Anderson a portretizat-o pe mama dominantă a lui Chip, Christine, în toate cele patru sezoane ale spectacolului și a primit un Emmy pentru performanța ca actor în rol secundar. A mai primit încă două nominalizări în 2017 și 2018.

Recent, Anderson a jucat în continuarea din 2021 „Coming 2 America” și a apărut într-un rol de invitat în sezonul 3 al serialului original HBO Max „Search Party”. Din 2017, este un invitat la emisiunea de jocuri „Funny You Should Ask”.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Încă un pas important pentru aderarea României la Schengen. Documentul semnat la Bruxelles FOTO
Încă un pas important pentru aderarea României la Schengen. Documentul semnat la Bruxelles FOTO
Comisia Europeană şi România au lansat luni, 4 martie, cadrul de cooperare privind gestionarea frontierei şi a migraţiei. Documentul a fost semnat de comisarul european pentru afaceri...
Pro România, partidul fondat de Victor Ponta, ar negocia o alianță cu AUR SURSE
Pro România, partidul fondat de Victor Ponta, ar negocia o alianță cu AUR SURSE
Conducerea partidului Pro România, fondat de Victor Ponta, ar negocia cu AUR pentru alegerile locale și europarlamentare, potrivit unor surse politice citate de G4Media. Miza AUR pentru o...
#Louie Anderson, #anderson a murit, #comediant mort , #Louie Anderson