„Loverboy”-ul care a racolat o fată de 18 ani și a obligat-o să se prostitueze până când a ajuns să se sinucidă a fost capturat

Miercuri, 29 Martie 2023, ora 09:20
10616 citiri
„Loverboy”-ul care a racolat o fată de 18 ani și a obligat-o să se prostitueze până când a ajuns să se sinucidă a fost capturat
Tânăra de 18 ani a murit în iunie 2022, după ce s-a aruncat de la etajul cinci al unui apartament din București FOTO observatornews.ro

Un tânăr acuzat că a racolat, prin metoda „loverboy”, o fată de 18 ani din Galați, obligând-o să se prostitueze până când tânăra a ajuns să se sinucidă, aruncându-se de la etaj, a fost arestat.

„În cauză, s-a reținut că, în perioada cuprinsă între toamna anului 2021 și aprilie 2022, persoana bănuită ar fi recrutat, în vederea exploatării sexuale, prin inducere în eroare (utilizând metoda „loverboy”), o persoană vătămată.

De asemenea, în perioada aprilie – iunie 2022, persoana bănuită ar fi exploatat persoana vătămată, pe care ar fi obligat-o să practice prostituţia în țară (în municipiile București și Cluj-Napoca) și în străinătate (Germania), și-ar fi însuşit cvasitotalitatea sumelor de bani obținute de aceasta din practicarea prostituției.

Totodată, pe fondul exploatării sexuale, persoana vătămată s-ar fi sinucis, la data de 25 iunie 2022, prin precipitarea de la fereastra unui apartament situat la etajul 5 al unui bloc de locuințe, din municipiul București, apartament unde aceasta ar fi întreținut relații sexuale contra cost.

Persoana bănuită ar fi părăsit teritoriul României, după decesul persoanei vătămate și ar fi revenit în țară în luna martie a acestui an”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Potrivit polițiștilor, în urma percheziției, în locuința „loverboy”-ului au fost descoperite și ridicate aproximativ 9 grame de cannabis. „În cursul zilei de 28 martie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Galați a dispus arestarea preventivă a persoanei bănuite, pentru 30 de zile”, a mai transmis Poliția Română.

„Mă asigura că este bine”

Potrivit observatornew.ro, în momentul în care s-a aruncat de la etaj, Yasmin abia împlinise 18 ani. Era elevă în ultimul an la un liceu din Galați și de două zile era în Capitală, dormea în apartamentul unei alte fete, tot din Galați. De aici s-a şi aruncat în gol, de la balconul acestei locuinţe, aflată la etajul 5 al unui bloc din centrul Bucureștiului.

„Avea toată viața, abia împlinise 18 ani...Mi-a zis că este bine, mami! Mă asigura că este bine și să stau liniștită, să stăm liniștiți, că ea a ales să fie cu iubirea ei...”, a declarat mama fetei pentru observatornew.ro, după producerea tragediei.

„Ne-a spus într-o zi că este într-o relație cu un băiat. Am auzit niște chestii urâte de băiatul ăsta... Că băiatul se ocupă cu niște chestii necurate... După ce a făcut fata mea 18 ani a convins-o să plece de acasă, să își părăsească domiciliul”, declara atunci și tatăl fetei, potrivit căruia, până să plece definitiv de acasă, fata a mai plecat de acasă pentru scurt timp.

„Ne-am certat toată ziua și nu i-am răspuns la mesaj și seara... Ne-am certat iar și a zis că pleacă. Și am lăsat-o să plece. Și m-a sunat o fată, o prietenă de-a ei să îmi spună ce s-a întâmplat...”, a declarat iubitul fetei, după tragedie.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#loverboy, #DIICOT, #arestat, #tanara, #prostitutie , #DIICOT